Støt

Genbrug

Vi klæder verdens fattigste på til livet

Bliv frivillig Find genbrugsbutik

Alle – på tværs af generationer - finder smart og billigt tøj i vores genbrugsbutikker, der byder på gode fund til både hverdag og fest.

I butikkerne finder du det hele. Ud over tøj, sko og andet tilbehør har de ofte nips, ting og bøger på hylderne. Vi har også flere butikker, der sælger brugte møbler.

Hvorfor?

Genbrug engagerer frivillige     

Alt det arbejde, der ligger i genbrugsarbejdet, drives af 3.500 frivillige, der har valgt at støtte op omkring vores arbejde ved at give deres tid.

For mange frivillige ligger der også et værdifuldt fællesskab i at være frivillig i en genbrugsbutik. I butikken hygger man sig med hinanden og får en sludder med de kunder, der kigger forbi.

Genbrug hjælper verdens fattigste

Overskuddet fra de mange genbrugsbutikker landet over går til vores arbejde rundt omkring i verden. Butikkerne sender årligt mere end 22 millioner kroner videre til Folkekirkens Nødhjælps arbejde for verdens fattigste. 

Derfor er genbrugsarbejdet en vigtig del af vores organisation.

Se også: Vær med til skabe bæredygtig udvikling.

Genbrug er bæredygtighed

Hver dansker køber årligt 16 kg. tøj og sko, og det kan mærkes på miljøet. Gennem vores arbejde ude i verden kan vi se effekterne af klimaforandringerne.

I stedet for at smide ting ud, så aflever dine ting til den nærmeste genbrugsbutik. På den måde er du med til at skåne miljøet, og samtidig giver du andre en mulighed for at få gavn og glæde af dine ting.

Læs mere om vores arbejde her.

Find fine fund

Porcelænskopper til salg i genbrugsbutikGuld sko til salg i genbrugsbutikPorcelænsnisse til salg i genbrugsbutikPorcelænstel til salg i genbrugsbutikRøde sko til salg i genbrugsbutikTasker til salg i genbrugsbutikBunke af knapper til tøjSorte sko til salg i genbrugsbutik
Kontakt

Her finder du kontaktinformationer til Folkekirkens Nødhjælps genbrug.