© Folkekirkens Nødhjælp Folkekirkens Nødhjælps Genbrugsbutik i Vanløse. Adresse: Ålekistevej 85, 2720 Vanløse

Genbrugsbutik Vanløse

Om vores genbrugsbutik

Vi er knap 20 frivillige, der driver vores skønne lille butik i Vanløse på Ålekistevej. Vil du være med, så kig endelig forbi.

Hvad vi ikke har i kvadratmeter har vi til gengæld i varme og hjerterum. Og vi ved også hvordan vi skal få plads til flest muligt varer, så vores søde kunder altid kan finde et godt køb.

Så elsker vi at pynte vores vindue og sørger altid for, at der er noget nyt og spændende at kigge på for forbipasserende. Og som oftest kigger folk indenfor.

Vores fællesskab gør en verden til forskel

Som genbrugsfrivillig bliver du en del af et hyggeligt fællesskab, hvor medmenneskelighed, respekt, håb og handling er fundamentale værdier for vores arbejde i butikken.

I butikken i Vanløse sælger vi kvalitetsgenbrugsvarer, hvor overskuddet går til verdens fattigste. Det er derfor både globalt, at du ”gør en verden til forskel” – og så er det lige her i vores butik i Vanløse, for os og for vores lokalsamfundet.

Har du 4 timer om ugen?

Det kræver ingen erfaring, men måske elsker du kundekontakt og et godt fællesskab, er god til at holde butikken flot, eller dygtig til at sortere og prissætte genbrug.

Vi er et lille team som elsker at arbejde i butikken. Så hvis du søger 20 søde kollegaer så kig forbi – vi glæder os til også at byde dig indenfor i fællesskabet.

Meld dig til gennem formularen nedenfor.

Vil du høre mere? Udfyld dine oplysninger

Vi kontakter dig hurtigst muligt for en uforpligtende snak.

"*" indikerer påkrævede felter

Hvilken by/butik kunne du tænke dig at være frivillig i?
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kvinde, der handler i en af Folkekirkens Nødhjælps genbrugsbutikker © Folkekirkens Nødhjælp
Bliv genbrugsfrivillig

Tekstilindustrien og vores enorme forbrug af tøj, er en kæmpe belastning for klimaet. Men du kan blive en del af løsningen! Og så er det endda hyggeligt.

Bliv frivillig
Kvinde handler en kjole i en genbrugsbutik © Martin Schubert
Sådan fungerer arbejdet med genbrug

Hvert år har vores genbrugsbutikker et overskud på 25 millioner kroner, som bliver sendt videre til vores arbejde til gavn for mennesker i nød i verdens fattigste lande.

Støt genbrug
Kvinde går med stok på en udtørret og krakeleret vej © Mikkel Østergaard
Kampen mod klimaforandringerne

Ved at handle genbrug i en vores genbrugsbutikker er du med til at lette presset på klimaet. Overskuddet går til dem, der hver dag kæmper med konsekvenserne af klimaforandringerne.

Om klimaforandringerne