© Folkekirkens Nødhjælp Folkekirkens Nødhjælps Genbrugsbutik med møbler i Hjørring. Adresse: Hestkærvej 4, 9800 Hjørring

Genbrugsbutik Hjørring – Møbler

Om vores genbrugsbutik

Butikken drives af frivillige og sælger møbler, inventar, brugs- og pynteting, elektronik, lamper, billeder og mange andre spændende ting. 
Genbrugsbutikken der sælger tøj, ting og sager ligger på Østergade 38.
33 mænd og 40 kvinder, bruger hver uge mange timer som frivillig til stor gavn for hjælpearbejdet.

På adressen:
Møbler

Genbrugsbutik i byen:
Genbrugsbutik Hjørring

Containere i byen:
Container Hjørring
Container Føtex Hjørring
Container A-Z Hjørring
Container Netto Hjørring

Møbelafhentning

Ring venligst mellem kl. 13:00 og 17:00 på tlf. 41 88 70 72. 
Afhentning kan også bestilles på mail: [email protected] eller send en SMS til +45 2095 1388. Ringes der uden for åbningstiden vil telefonopringningen blive viderestillet til andet telefonnummer.

Afhentningen sker på onsdage fra kl. 12:00 til 17:00. Vi kommer med en større varevogn med lift og 3 mand. Ved afhentning af dødsboer eller lignende aftales afhentningen særskilt.

Vi imødeser jeres ønsker om afhentning.

Brugte møbler – en trend

Der er ingen tvivl om, at brugte møbler er en stigende trend. Brugte møbler bliver det unikke indslag i boligen. Det er nemlig så unikt, at andre ikke lige kan gå ned at købe en magen til.

I damebladenes boligreportager ser man stort set ikke en reportage uden at sætningerne “det er et loppefund” eller “den fandt jeg i en genbrugsbutik” er med. 

Fra butikken sælger vi møbler, inventar, brugs- og pynteting, elektronik, lamper, billeder og mange andre spændende ting. 

Folkekirkens Nødhjælp på Hestkærvej 4 modtager og henter gerne møbler, ting og sager i butikkens åbningstid. Vi tager også imod mobiltelefoner og briller. Møbler og større ting bliver solgt på Hestkærvej 4. De øvrige ting som tøj, ting og sager bliver kørt til butikken i Østergade 38 en gang om ugen.

Møbelgenbrugsbutikken på Hestkærvej 4, og butikken med tøj, ting og sager i Østergade 38, drives af frivillige. 33 mænd og 40 kvinder. De bruger hver uge mange timer til stor gavn for hjælpearbejdet.

Der er et tæt samarbejde mellem de to butikker. En mindre lastbil henter og bringer varer efter aftale. 

Købte møbler kan leveres mod betaling.

Overskuddet går alene til Folkekirkens Nødhjælps projekter ude i verden.

Find os på Facebook

Eller send os en mail: [email protected]

Fantastiske oplevelser venter på dig

Hyggen er i højsæde blandt de frivillige i vores butik. Og mens snakken går og kaffen bliver kold, opstår magien og nye venskaber.  

Ud over fællesskabet i butikken, bliver du også en del af det meget større fællesskab, der er Folkekirkens Nødhjælp. Du gør en god gerning, for jo flere varer butikken sælger, des flere penge er du med til at sende til verdens fattigste. 

Kort sagt er du med til at gør en forskel for de mennesker, der har allermest brug for det. 

Det kræver ingen erfaring at blive en del af fællesskabet, men måske er du: 

  • købmand eller krejler af natur 
  • typen, der elsker kundekontakt og et godt fællesskab 
  • godt inde i tendenser indenfor tøj, ting og sager 
  • en person, der kan lide at dekorere 
  • god til at sortere og prissætte genbrugstøj og andre ting og sager af høj kvalitet 

Som frivillig i butikkerne kan du – sammen med dine kolleger – dyste mod andre butikker, deltage i det store årsmøde og du kan møde vores gode ambassadører.  

Vi har brug for dig, så meld dig til allerede i dag – det bliver superhyggeligt!

Find andre butikker nær dig

Vores genbrugsbutikker sælger forskellige ting. I nogle butikker finder du møbler, andre børnetøj eller bøger. Vil du se, hvilke andre butikker der ligger tæt på dig?

Find genbrugsbutik