© Mikkel Østergaard

Indsamling ved mærkedage

Fejrer du rund fødselsdag, jubilæum eller en anden mærkedag og ønsker du i den anledning at samle ind til mennesker i nød?

Har du spørgsmål?

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, så kan vi sammen vende spørgsmål og muligheder for din indsamling. Hvis du ønsker oplysninger om, hvor meget der er indsamlet*, bedes du også henvende dig på nedenstående mail.

Heidi Godsk Sørensen: hgs@dca.dk

*Vær opmærksom på, at vi kun kan oplyse, hvor meget der er indsamlet, hvis der er tilføjet en ensartet kommentar med donationen

Ønsk dig en meningsfuld gave i form af en donation og saml ind til et velgørende formål. Indsamlingen kan stå sammen med eller i stedet for blomster og gaver.

Hvad end du fejrer fødselsdag, jubilæum eller noget helt tredje, så kan du nemt oprette en indsamling. Samler I ind til Folkekirkens Nødhjælp er I med til at indsamle midler til vores arbejde med både akut katastrofehjælp og langsigtet udviklingshjælp. På den måde giver du din gave videre til nogle af verdens mest udsatte.

Send en tak til dem, der har støttet din indsamling

Vi vil rigtig gerne hjælpe dig med at finde de oplysninger, du skal bruge for at sende en tak til dine venner og bekendte. Det kræver, at dine gæster markerer donationen med en ensartet kommentar, så vi kan se, hvem der har doneret lige præcis til din indsamling.


Indsamlingsmuligheder

Se her, hvordan du kan samle ind i forbindelse med din mærkedag.

Folk spiser mad omkring et bord - illustration til Folkekirkens Nødhjælps fællesspisninger

Saml ind med MobilePay

I kan nemt starte jeres indsamling med MobilePay-nummeret: 845886. Bed altid gæster om en ensartet kommentar i MobilePay, når de donerer, hvis du ønsker tilbagemelding på, hvor meget I har samlet ind. Skriv til os, så kan vi oplyse om donationerne, og du har mulighed for at sende donorerne en tak. Du finder vores kontaktinfo i boksen “Har I spørgsmål?” længere oppe på denne side.

Saml ind via bankoverførsel

Indsamlingen kan også foregå via bankoverførsel til reg.nr. 4183 konto nr. 5222222. Hvis donationerne er mærkede med en ensartet kommentar, kan vi oplyse om, hvor meget der er samlet ind – så I har mulighed for at sende donorerne en tak. Du finder vores kontaktinfo i boksen “Har I spørgsmål?” længere oppe på denne side. Modtager du kontante donationer, kan de også indbetales samlet til dette nummer.


Det går jeres indsamling til

I Folkekirkens Nødhjælp hjælper vi mennesker i nød. Vi arbejder både med akut nødhjælp og langsigtede initiativer, hjælp til selvhjælp, der skaber bæredygtig udvikling.

Med en indsamling til Folkekirkens Nødhjælp sikrer I, at hjælpen når frem til de mennesker, der har størst behov verden over.


Lær os bedre at kende