© Mikkel Østergaard

Fødselsdag, jubilæum eller bryllupsdag?

Fejrer du rund fødselsdag, jubilæum eller en anden mærkedag og ønsker du i den anledning at samle ind til mennesker i nød?

Har du spørgsmål?

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, så kan vi sammen vende spørgsmål og muligheder for din indsamling. Hvis du ønsker oplysninger om, hvor meget der er indsamlet*, bedes du også henvende dig på nedenstående mail.

Heidi Godsk Sørensen: hgs@dca.dk

*Vær opmærksom på, at vi kun kan oplyse, hvor meget der er indsamlet, hvis der er tilføjet en ensartet kommentar med donationen

Ønsk dig en meningsfuld gave i form af en donation og saml ind til et velgørende formål. Indsamlingen kan stå sammen med eller i stedet for blomster og gaver.

Hvad end du fejrer fødselsdag, jubilæum eller noget helt tredje, så kan du nemt oprette en privat indsamling. Samler I ind til Folkekirkens Nødhjælp er I med til at indsamle midler til vores arbejde med både akut katastrofehjælp og langsigtet udviklingshjælp. På den måde giver du din gave videre til nogle af verdens mest udsatte.

Sådan sender du en tak til dem, der har støttet din indsamling

Vi vil rigtig gerne hjælpe dig med de oplysninger, du skal bruge for at sende en tak til dine venner og bekendte. Det kræver, at dine gæster markerer donationen med en ensartet kommentar, så vi kan se, hvem der har doneret lige præcis til din indsamling.


Se her, hvordan du kan samle ind i forbindelse med din særlige dag – hvad end det er til fødselsdag, jubilæum eller en bryllupsdag.

Saml ind med MobilePay

Du kan nemt starte din indsamling med MobilePay-nummeret: 845886. Bed altid gæster om en ensartet kommentar i MobilePay, når de donerer, hvis du ønsker tilbagemelding på, hvor meget I har samlet ind. Skriv til os, så kan vi oplyse om donationerne, og du har mulighed for at sende donorerne en tak. Du finder vores kontaktinfo i boksen “Har I spørgsmål?” længere oppe på denne side.

Saml ind via bankoverførsel

Indsamlingen kan også foregå via bankoverførsel til reg.nr. 4183 kontonr. 5222222. Hvis donationerne er mærkede med en ensartet kommentar, kan vi oplyse om, hvor meget der er samlet ind – så I har mulighed for at sende donorerne en tak. Du finder vores kontaktinfo i boksen “Har I spørgsmål?” længere oppe på denne side. Modtager du kontante donationer, kan de også indbetales samlet til dette nummer.


Print-selv indsamlingsark til fødselsdag eller jubilæum

Hent vores print-selv ark med Mobilepay-nummer, som du for eksempel kan printe ud og lægge på bordene.

Print til fødselsdag

Print til jubilæum


Det går jeres indsamling til

I Folkekirkens Nødhjælp hjælper vi mennesker i nød. Vi arbejder både med akut nødhjælp og langsigtede initiativer, hjælp til selvhjælp, der skaber bæredygtig udvikling.

Med en indsamling til Folkekirkens Nødhjælp sikrer I, at hjælpen når frem til de mennesker, der har størst behov verden over.


Planlægger du et større arrangement?

Hvis du planlægger et arrangement med over 100 deltagere eller forventer at samle et større beløb ind, kan vi muligvis hjælpe dig med et særligt MobilePay-nummer. Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Lær Folkekirkens Nødhjælp bedre at kende