© Folkekirkens Nødhjælp Folkekirkens Nødhjælps Genbrugsbutik i Helsingør. Adresse: Torvegade 1, 3000 Helsingør

Genbrugsbutik Helsingør

Om vores genbrugsbutik

Folkekirkens Nødhjælps genbrugsbutik ligger midt i Helsingør ved Axeltorv. Butikken har et godt udvalg af dametøj og herretøj. Desuden har butikken en passioneret bogelsker, der sørger for at der altid er et godt udvalg af bøger til den glade læser.

Genbrugsbutikken har også et mindre udvalg af glas, porcelæn og nips.

Vi er meget taknemlige for bidrag til butikken, og tager altid imod rent og pænt tøj og nips, glas og porcelæn uden skår.

Uden frivillige ville det ikke være muligt

Kom og vær med hos os! Vi frivillige har det supergodt sammen, både når vi er sammen om opgaverne i butikken, og når vi samles til fælles hyggearrangementer i fritiden.

Vores kunder er rigtig glade for at handle hos os, og de roser os for at have en spændende butik, som er værd at gå på opdagelse i. Det mærker vi på omsætningen!

I vores butik er det ikke bare at betjene kassen, for der er altid nok at give sig til. Doneret tøj skal sorteres, klargøres og prismærkes. Nye varer skal præsenteres og vinduer og vareopstillinger skal dekoreres.

I ledige stunder skal butikken gås efter og trimmes, så den altid er i tip top stand og ser indbydende ud for kunderne.

Hos os er der plads til, at du kan udfolde netop dine evner og interesser. Nogle holder af at sælge og få en snak med kunderne.

Andre har sans for at dekorere og arbejde med at få vores varer til at tage sig godt ud i butikken, og andre igen har fingeren på pulsen med tidens modetendenser og ved hvad tingene koster.

Interesserer du dig for at lede og organisere, vil vores butiksleder, Vibeke, helt sikkert også blive glad for en ekstra hånd!

Vi har brug for dig på holdet i genbrugsbutikken i Helsingør

Som du kan se, er der fart på hos os, og derfor har vi konstant brug for flere, nye frivillige – uanset alder, køn og baggrund. Det vigtigste for os er, at du har energi og lyst til at hjælpe os med at drive og udvikle vores butik, så den kan blive endnu mere fantastisk for vores kunder at komme i.

Vi forventer at du kan påtage dig 1 ugentlig vagt à 4 timers varighed… på lige fod med vi andre.

Tilmeld dig her

Hvilken by/butik kunne du tænke dig at være frivillig i?
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kontakt

Vil du være med… så kig ind i butikken, som ligger i hjertet af Helsingør på Torvegade 1. Eller ring til os på 49 75 12 55 mellem kl. 10.00 – 17.00

Du kan også altid sende os en mail: helsingoer@fkn-genbrug.dk

Find andre butikker nær dig

Vores genbrugsbutikker sælger forskellige ting. I nogle butikker finder du møbler, andre børnetøj eller bøger. Vil du se, hvilke andre butikker der ligger tæt på dig?

Find genbrugsbutik