© Folkekirkens Nødhjælp Birkerød genbrugsbutik

Genbrugsbutik Birkerød

Om vores genbrugsbutik

Folkekirkens Nødhjælps Genbrugsbutik i Birkerød er placeret centralt på gågaden. Vi er et team af glade og motiverede medarbejdere, der driver butikken.

Overskuddet fra genbrugsbutikken i Birkerød går til Folkekirkens Nødhjælps forskellige projekter, der har til formål at hjælpe verdens fattigste og styrke deres muligheder for et værdigt liv.

Vi er en lille genbrugsbutik, men med et stort og godt udvalg af dame- og herretøj, tilbehør, sko, baby-og børnetøj, legetøj, bøger og alt i glas og porcelæn samt nips – ting og sager.

Vi modtager gerne ting og sager, pænt og rent tøj – både til herrer, damer og børn, også babytøj. Desuden også sko og støvler og meget gerne legetøj, i butikkens åbningstid.

Kig forbi og gør et genbrugskup!

Vi glæder os til at se dig!

Vil du høre mere? Udfyld dine oplysninger

Vi kontakter dig hurtigst muligt for en uforpligtende snak.

"*" indikerer påkrævede felter

Hvilken by/butik kunne du tænke dig at være frivillig i?
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kvinde handler en kjole i en genbrugsbutik © Martin Schubert
Sådan fungerer det

Hvert år har vores genbrugsbutikker et overskud på 25 millioner kroner, som bliver sendt videre til vores arbejde til gavn for mennesker i nød i verdens fattigste lande.

Støt genbrug
Kvinde, der handler i en af Folkekirkens Nødhjælps genbrugsbutikker © Folkekirkens Nødhjælp
Bliv genbrugsfrivillig

Tekstilindustrien og vores enorme forbrug af tøj, er en kæmpe belastning for klimaet. Men du kan blive en del af løsningen! Og så er det endda hyggeligt.

Læs om at være frivillig
Kvinde går med stok på en udtørret og krakeleret vej © Mikkel Østergaard
Klimakrisen: Du kan hjælpe

Ved at handle genbrug i en vores genbrugsbutikker er du med til at lette presset på klimaet. Overskuddet går til dem, der hver dag kæmper med konsekvenserne af klimaforandringerne.

Om klimaforandringerne

Find andre butikker nær dig

Vores genbrugsbutikker sælger forskellige ting. I nogle butikker finder du møbler, andre børnetøj eller bøger. Vil du se, hvilke andre butikker der ligger tæt på dig?

Find genbrugsbutik