© Folkekirkens Nødhjælp Folkekirkens Nødhjælps Genbrugsbutik i Birkerød. Adresse: Hovedgaden 31, 3460 Birkerød

Genbrugsbutik Birkerød

Om vores genbrugsbutik

Folkekirkens Nødhjælps Genbrugsbutik i Birkerød er placeret centralt på gågade. Vi er et team af glade og motiverede medarbejdere, der driver butikken.

Overskuddet fra genbrugsbutikken går til Folkekirkens Nødhjælps forskellige projekter, der har til formål at hjælpe verdens fattigste og styrke deres muligheder for et værdigt liv.

Vi er en lille genbrugsbutik, men med et stort og godt udvalg af dame- og herretøj, tilbehør, sko, baby-og børnetøj, legetøj, bøger og alt i glas og porselæn samt nips – ting og sager.

Vi modtager gerne ting og sager, pænt og rent tøj – både til herrer, damer og børn, også babytøj. Desuden også sko og støvler og meget gerne legetøj, i butikkens åbningstid.

Vi glæder os til at se dig!

På adressen:
Genbrugsbutik
Container

Fantastiske oplevelser venter på dig

Hyggen er i højsæde blandt de frivillige i vores butik. Og mens snakken går og kaffen bliver kold, opstår magien og nye venskaber.  

Ud over fællesskabet i butikken, bliver du også en del af det meget større fællesskab, der er Folkekirkens Nødhjælp. Du gør en god gerning, for jo flere varer butikken sælger, des flere penge er du med til at sende til verdens fattigste. 

Kort sagt er du med til at gør en forskel for de mennesker, der har allermest brug for det. 

Det kræver ingen erfaring at blive en del af fællesskabet, men måske er du: 

  • købmand eller krejler af natur 
  • typen, der elsker kundekontakt og et godt fællesskab 
  • godt inde i tendenser indenfor tøj, ting og sager 
  • en person, der kan lide at dekorere 
  • god til at sortere og prissætte genbrugstøj og andre ting og sager af høj kvalitet 

Som frivillig i butikkerne kan du – sammen med dine kolleger – dyste mod andre butikker, deltage i det store årsmøde og du kan møde vores gode ambassadører.  

Vi har brug for dig, så meld dig til allerede i dag – det bliver superhyggeligt!

Find andre butikker nær dig

Vores genbrugsbutikker sælger forskellige ting. I nogle butikker finder du møbler, andre børnetøj eller bøger. Vil du se, hvilke andre butikker der ligger tæt på dig?

Find genbrugsbutik