© Folkekirkens Nødhjælp Folkekirkens Nødhjælps Genbrugsbutik i Jyderup. Adresse: Drivsåtvej 4C, 4450 Jyderup

Genbrugsbutik Jyderup

Adresse:
Drivsåtvej 4 C
4450 Jyderup

Kontakt:
59278993
genbrug@dca.dk

Åbningstider:
Mandag – Fredag: 10.00 – 17.00
Lørdag: 10.00 – 13.00
Søndag: Lukket

Om vores genbrugsbutik

Butikken i Jyderup flyttede i efteråret 2011 til større og lysere lokaler på Drivsåtvej. Det er en stor succes med den nye placering.

Butikken har et stort udvalg i tøj og tilbehør til damer, herrer og børn. Desuden sælges nips og småting. Der er gode parkeringsmuligheder ved butikken.

Hvorfor genbrug er vigtigt?

I gennemsnit købere vi danskere 16 kilo tøj og sko. Ved at købe mindre nyt og genbruge mere kan vi nesdætte vores CO2-aftryk ganske betragteligt, samtidig med at ressourcepresset på kloden bliver mindre genererer vores genbrugsbutikker et overskud på omkring 25 millioner kroner om året – sammenlagt er det et rigtigt godt loop. 

Bliv frivillig

Folkekirkens Nødhjælps genbrugsbutikker drives af mere end 3.600 frivillige, der gør en kæmpe forskel for mennesker i nød i verdens fattigste lande. At være frivilligt er populært, fordi man får så meget igen i form af fællesskab, mening og gode venner.

Vil du høre mere? Udfyld dine oplysninger

Vi kontakter dig hurtigst muligt for en uforpligtende snak.

"*" indikerer påkrævede felter

Hvilken by/butik kunne du tænke dig at være frivillig i?
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kvinde går med stok på en udtørret og krakeleret vej © Mikkel Østergaard
Klimakrisen: Du kan hjælpe

Ved at handle genbrug i en vores genbrugsbutikker er du med til at lette presset på klimaet. Overskuddet går til dem, der hver dag kæmper med konsekvenserne af klimaforandringerne.

Læs om klimaforandringerne
Kvinde handler en kjole i en genbrugsbutik © Martin Schubert
Genbrug: Sådan fungerer det

Hvert år har vores genbrugsbutikker et overskud på 25 millioner kroner, som bliver sendt videre til vores arbejde til gavn for mennesker i nød i verdens fattigste lande.

Støt genbrug
Kvinde, der handler i en af Folkekirkens Nødhjælps genbrugsbutikker © Folkekirkens Nødhjælp
Bliv genbrugsfrivillig

Tekstilindustrien og vores enorme forbrug af tøj, er en kæmpe belastning for klimaet. Men du kan blive en del af løsningen! Og så er det endda hyggeligt.

Læs mere

Find andre butikker nær dig

Vores genbrugsbutikker sælger forskellige ting. I nogle butikker finder du møbler, andre børnetøj eller bøger. Vil du se, hvilke andre butikker der ligger tæt på dig?

Find genbrugsbutik