© Folkekirkens Nødhjælp

Genbrugsbutik Jyderup

Om vores genbrugsbutik

Butikken i Jyderup flyttede i efteråret 2011 til større og lysere lokaler på Drivsåtvej. Det er en stor succes med den nye placering. Butikken har et stort udvalg i tøj og tilbehør til damer, herrer og børn. Desuden sælges nips og småting. Der er gode parkeringsmuligheder ved butikken.

Hvorfor genbrug er vigtigt?

I gennemsnit købere vi danskere 16 kilo tøj og sko. Ved at købe mindre nyt og genbruge mere kan vi nesdætte vores CO2-aftryk ganske betragteligt, samtidig med at ressourcepresset på kloden bliver mindre genererer vores genbrugsbutikker et overskud på over 25 millioner kroner om året – sammenlagt er det et rigtigt godt loop. 

Bliv frivillig

Folkekirkens Nødhjælps genbrugsbutikker drives af mere end 3.600 frivillige, der gør en kæmpe forskel for mennesker i nød i verdens fattigste lande. At være frivilligt er populært, fordi man får så meget igen i form af fællesskab, mening og gode venner.

Find andre butikker nær dig

Vores genbrugsbutikker sælger forskellige ting. I nogle butikker finder du møbler, andre børnetøj eller bøger. Vil du se, hvilke andre butikker der ligger tæt på dig?

Find genbrugsbutik