© Folkekirkens Nødhjælp Folkekirkens Nødhjælps Genbrugsbutik i Hjørring. Adresse: Østergade 38, 9800 Hjørring

Genbrugsbutik Hjørring

Om vores genbrugsbutik

Vi sælger i butikken i Hjørring alt, der har en god kvalitet. Foruden de gængse ting som tøj, sko og bøger, sælger vi pæne gamle nipsting, porcelæn, lamper, malerier og meget andet.

På adressen:
Genbrugsbutik

Besøg butikken

Vi sælger i butikken i Hjørring alt, der har en god kvalitet. Foruden de gængse ting som tøj, sko og bøger, sælger vi pæne gamle nipsting, porcelæn, lamper, malerier og meget andet.

Vi modtager dankort/visakort, Mastercard og mobilepay.

Udstillingerne i forretningsvinduerne bliver jævnligt skiftet ud, ligesom tøj og sko skiftes ud. I butikken er der faste priser på varerne, og de købte varer kan ikke byttes eller tages retur.

Genbrugsbutikken modtager gerne brugte mobiltelefoner, brugte briller, samt brugte frimærker, som sorteres, pakkes og sælges i genbrugsbutikken.

Desuden vil de lysestumper, som vi også gerne modtager, blive sendt videre til Danmission, der så laver nye lys af stumperne.

Butikken og møbelgenbrugsbutikken drives af frivillige. 40 damer og 33 mænd bruger hver uge mange timer til stor gavn for nødhjælpsarbejdet.

Overskuddet går alene til Folkekirkens Nødhjælps projekter ude i verden.

Følg os på facebook her

Fantastiske oplevelser venter på dig

Hyggen er i højsæde blandt de frivillige i vores butik. Og mens snakken går og kaffen bliver kold, opstår magien og nye venskaber.  

Ud over fællesskabet i butikken, bliver du også en del af det meget større fællesskab, der er Folkekirkens Nødhjælp. Du gør en god gerning, for jo flere varer butikken sælger, des flere penge er du med til at sende til verdens fattigste. 

Kort sagt er du med til at gør en forskel for de mennesker, der har allermest brug for det. 

Det kræver ingen erfaring at blive en del af fællesskabet, men måske er du: 

  • købmand eller krejler af natur 
  • typen, der elsker kundekontakt og et godt fællesskab 
  • godt inde i tendenser indenfor tøj, ting og sager 
  • en person, der kan lide at dekorere 
  • god til at sortere og prissætte genbrugstøj og andre ting og sager af høj kvalitet 

Som frivillig i butikkerne kan du – sammen med dine kolleger – dyste mod andre butikker, deltage i det store årsmøde og du kan møde vores gode ambassadører.  

Vi har brug for dig, så meld dig til allerede i dag – det bliver superhyggeligt!

Find andre butikker nær dig

Vores genbrugsbutikker sælger forskellige ting. I nogle butikker finder du møbler, andre børnetøj eller bøger. Vil du se, hvilke andre butikker der ligger tæt på dig?

Find genbrugsbutik