© Folkekirkens Nødhjælp Folkekirkens Nødhjælps Genbrugsbutik i Dragør. Adresse: Kirkevej 137, 2791 Dragør

Genbrugsbutik Dragør

God genbrugsbutik med sød betjening. Ofte et godt kup til billige penge
– Pia

Adresse:
Kirkevej 146
2791 Dragør

Kontakt:
6093 8943
genbrug@dca.dk

Åbningstider:
Mandag – Fredag: 10.00 – 17.00
Lørdag: 10.00 – 13.00
Søndag: Lukket

Om vores genbrugsbutik

Vi har en lille butik med flot genbrugstøj til billige priser. Herrejakker, jakkesæt, bukser, kjoler, bluser, nederdele, overtøj til damer og herrer. Kom forbi og se vores store udbud!

Der er brug for dig som frivillig i Dragør

Som genbrugsfrivillig bliver du en del af et hyggeligt fællesskab, hvor medmenneskelighed, respekt, håb og handling er fundamentale værdier for vores arbejde i butikken.

I vores hyggelige genbrugsbutik i Dragør sælger vi kvalitetsgenbrugsvarer, og hele overskuddet går til verdens fattigste. Det er derfor både globalt, at du ”Gør en verden til forskel” – og så er det lige her i vores butik i Dragør, for os og for vores lokalsamfund.

Har du 4 timer om ugen? Det kræver ingen erfaring, men måske elsker du kundekontakt og et godt fællesskab, er god til at holde butikken flot, eller dygtig til at sortere og prissætte genbrugsvarer.

Vi er et lille team, der elsker at arbejde i butikken. Så hvis du søger nye søde kollegaer, så kig forbi – vi glæder os til også at byde dig indenfor i fællesskabet.

Vil du høre mere?

Vi kontakter dig hurtigst muligt for en uforpligtende snak.

"*" indikerer påkrævede felter

Hvilken by/butik kunne du tænke dig at være frivillig i?
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kvinde går med stok på en udtørret og krakeleret vej © Mikkel Østergaard
Klimakrisen: Du kan hjælpe

Ved at handle genbrug i en vores genbrugsbutikker er du med til at lette presset på klimaet. Overskuddet går til dem, der hver dag kæmper med konsekvenserne af klimaforandringerne.

Læs om klimaforandringerne
Kvinde handler en kjole i en genbrugsbutik © Martin Schubert
Sådan fungerer det

Hvert år har vores genbrugsbutikker et overskud på 25 millioner kroner, som bliver sendt videre til vores arbejde til gavn for mennesker i nød i verdens fattigste lande.

Støt genbrug
Kvinde, der handler i en af Folkekirkens Nødhjælps genbrugsbutikker © Folkekirkens Nødhjælp
Bliv genbrugsfrivillig

Tekstilindustrien og vores enorme forbrug af tøj, er en kæmpe belastning for klimaet. Men du kan blive en del af løsningen! Og så er det endda hyggeligt.

Læs mere

Find andre butikker nær dig

Vores genbrugsbutikker sælger forskellige ting. I nogle butikker finder du møbler, andre børnetøj eller bøger. Vil du se, hvilke andre butikker der ligger tæt på dig?

Find genbrugsbutik