© Mathilde Berg Utzon Kvinde iført Folkekirkens Nødhjælp t-shirt smiler skævt

Organisationsstruktur

Folkekirkens Nødhjælp arbejder globalt på at udrydde fattigdom, og det er derfor vigtigt, at vi er til stede i verdens brændpunkter. Vi har etableret en række regionale kontorer og minerydningsprogrammer verden over, som har tæt kontakt med de lokale organisationer, som vi samarbejder med, og de mennesker, vi arbejder for. 

Folkekirkens Nødhjælp har sit hovedkvarter i Meldahlsgade 3 i København. Vi har også kontorer for vores frivillige i Århus, Kolding og Aalborg. Vores mange genbrugsbutikker ligger spredt ud over hele landet. 

Råd, bestyrelse og partnergruppe

Folkekirkens Nødhjælps øverste myndighed er Bestyrelsen, som godkender årets aktiviteter og budget og har en tæt dialog med ledelsen. Bestyrelsen er involveret i ansættelse af den øverste ledelse i Folkekirkens Nødhjælp.

Rådet repræsenterer Folkekirkens Nødhjælps folkelige og kirkelige forankring og det demokratiske bagland.

Se medlemmerne af rådet og bestyrelsen

Råd- og bestyrelsesmedlemmer er ulønnede og får ikke dækket tabt arbejdsfortjeneste. Rejser i Danmark refunderes ifølge statens regler, dvs. billigste offentlige transport eller gældende statslig takst for kørsel i privat bil.

Folkekirkens Nødhjælps partnergruppe har til opgave at rådgive bestyrelsen og ledelsen om vores internationale arbejde og hjælpe med at sikre, at vi altid arbejder effektivt og til gavn for verdens fattigste.

Partnergruppen vælges blandt vores samarbejdspartnere verden over.

Organogrammer

Se, hvordan vi er organiseret i organogrammerne nedenfor.

Hovedkontor

Organogram: Folkekirkens Nødhjælp hovedkontor

International afdeling

International afdeling organiseret i organogram

Engagement

Engagement afdeling organiseret i organogram

Økonomi

Økonomi afdeling organiseret i organogram

Kontakt

Se kontaktoplysninger på alle vores medarbejdere i Danmark


Se også