Støt

Brugte møbler

©Miklas Njor

Find dine genbrugsmøbler her

Der er stigende interesse for vores butikker, der sælger brugte møbler. Både fra givere og købere. Flere og flere vælger at donere deres brugte ting til genbrug, og flere og flere går i genbrugsbutikkerne for at finde det særlige møbel, der giver boligindretningen det ekstra.

Møbler i alle genrer

Der er mange gode grunde til at donere sine møbler. Nogle donerer deres brugte sofa, når de skal have ny. Andre opdager, at de gamle møbler ikke passer ind i et nyt hus eller lejlighed, og andre donerer hele hjem, når deres kære går bort.

Og alle har samme begrundelser: Det er for godt til at smide ud, og så kommer det andre til gode.

Win-win

Og det er da også en ren win-win-situation. Giveren kommer af med et møbel uden at få dårlig samvittighed over, at det bare smides ud - og samtidig skånes miljøet.

Køberen får glæde af et godt møbel til en rigtig god pris. Og sidst, men ikke mindst, så får verdens fattigste også glæde af det, for overskuddet fra forretningen går til dem.

Hvorfor brugte møbler?

Mange af vores kunder køber møblerne og sætter dem med stor glæde direkte hjem i stuen. Andre er indkøbere til egne butikker og værksteder.

Flere og flere køber aflagte møbler for at skabe et helt unikt element i deres hjem. For de er sjældent metervarer og fås ikke i massevis.

En trend

Der er ingen tvivl om, at brugte møbler er en stigende trend. De er blevet det unikke indslag i boligen. Det er nemlig et møbel, andre ikke lige kan gå ned og købe magen til.

I damebladenes boligreportager ser man stort set ikke en reportage, uden at sætningerne "det er et loppefund" eller "den fandt jeg i en genbrugsbutik" er med.

Resultater

Årligt indtjener vores 125 genbrugsbutikker landet over 22.000.000 kroner.  Siden vores første genbrugsbutik åbnede i 1972, er det blevet til mere end en halv milliard kroner. Penge, vi sikrer kommer verdens fattigste og mest udsatte mennesker til gode. Ved at handle i vores butikker er du med med til at forandre verden til det bedre.

Bliv frivillig i en genbrugsbutik

Landet over arbejder mere end 3.500 frivillige i vores butikker. Du kan læse mere om arbejdet som frivillig i en genbrugsbutik her.

Møbelliste

Nedenfor kan du se en liste over hvilke butikker, der tager imod brugte møbler, og hvilke butikker der sælger brugte møbler.

Se liste