© Daniel Østergaard Kvinder snakker og smiler til hinanden

Samarbejde

I fællesskab kan vi skabe forandring

I Folkekirkens Nødhjælp tror vi på, at forandring bedst opnås gennem samarbejde og partnerskaber – med mennesker der tror på et værdigt liv for alle. 

I fællesskab kan vi skabe forandring

Ude i verden arbejder vi tæt sammen med en lang række kirkelige organisationer og lokale partnere, ligesom vi eksperimenterer med alternative samarbejdsformer for at gøre den størst mulige forskel i verden. Folkekirkens Nødhjælp er en del af ACT Alliance – en alliance af flere end 140 kirker og humanitære organisationer verden over. Sammen er vi én af verdens fem største NGO’er. ACT Alliance arbejder med udvikling, katastrofe og fortalerarbejde i over 140 lande. Folkekirkens Nødhjælp bygger bro til partnere i dette globale netværk.

Herhjemme inviterer vi frivillige, lokale grupper, netværk, kirker, høj- og efterskoler og organisationer til at være med til at forandre verden og engagere sig i arbejdet for verdens fattigste.  Det kan være en fælles indsats for Verdensmålene med lokale arrangementer med globalt udblik, Grøn Kirke og kampagner om bæredygtighed og klima, gospel– og støttekoncert i forbindelse med en katastrofe, projektuge på skolen, udstilling på biblioteket, indsamling i kirken, loppemarked eller basar, træplantning  – eller samarbejde omkring den årlige sogneindsamling flere end 1000 steder i hele landet. Vi udvikler og afprøver hele tiden nye former sammen med samarbejdspartnere.

Det ligger dybt i Folkekirkens Nødhjælps dna at forandringer skabes i fællesskab. Derfor inviterer vi endnu flere med i samarbejdet om at skabe håb for mennesker i nød og tro på fremtiden.

Læs mere om at blive samarbejdspartner og kontakt os med spørgsmål og gode ideer.


Kontakt

Chefkonsulent
Birthe Juel Christensen

Læs mere om hvordan vi samarbejder