© Daniel Østergaard Kvinder snakker og smiler til hinanden

Samarbejde

I fællesskab kan vi skabe forandring

I Folkekirkens Nødhjælp tror vi på, at forandring bedst opnås gennem samarbejde og partnerskaber – med mennesker der tror på et værdigt liv for alle. 

I fællesskab kan vi skabe forandring

Ude i verden arbejder vi tæt sammen med en lang række kirkelige organisationer og lokale partnere, ligesom vi eksperimenterer med alternative samarbejdsformer for at gøre den størst mulige forskel i verden. Folkekirkens Nødhjælp er en del af ACT Alliance – en alliance af flere end 140 kirker og humanitære organisationer verden over. Sammen er vi én af verdens fem største NGO’er. ACT Alliance arbejder med udvikling, katastrofe og fortalerarbejde i over 140 lande. Folkekirkens Nødhjælp bygger bro til partnere i dette globale netværk.

Herhjemme inviterer vi frivillige, lokale grupper, netværk, kirker, høj- og efterskoler og organisationer til at være med til at forandre verden og engagere sig i arbejdet for verdens fattigste.  Det kan være en fælles indsats for Verdensmålene med lokale arrangementer med globalt udblik, Grøn Kirke og kampagner om bæredygtighed og klima, gospel– og støttekoncert i forbindelse med en katastrofe, projektuge på skolen, udstilling på biblioteket, indsamling i kirken, loppemarked eller basar, træplantning  – eller samarbejde omkring den årlige sogneindsamling flere end 1000 steder i hele landet. Vi udvikler og afprøver hele tiden nye former sammen med samarbejdspartnere.

Det ligger dybt i Folkekirkens Nødhjælps dna at forandringer skabes i fællesskab. Derfor inviterer vi endnu flere med i samarbejdet om at skabe håb for mennesker i nød og tro på fremtiden.

Læs mere om at blive samarbejdspartner og kontakt os med spørgsmål og gode ideer.


Kontakt

Konsulent for folkelige og kirkelige relationer
Sarah Krøger Ziethen

Læs mere om hvordan vi samarbejder