© Mikkel Østergaard

Er din kirke med i sogneindsamlingen?

At samle ind til mennesker i nød er et meget konkret udtryk for diakoni og næstekærlighed.

Vi er jeres folkekirkelige samarbejdspartner, når det gælder international diakoni til gavn for verdens fattigste, der har brug for vores hjælp til et værdigt liv.

Årets indsamling fandt sted 12. marts

Den anden søndag i marts samler vi hvert år ind til verdens fattigste.

Op mod 1.000 sogne deltager hvert år i samarbejde med KFUM og KFUK, FDF, KFUM-spejderne og andre. Måske er dit lokale sogn ikke med eller mangler en frivillig indsamlingsleder til at skabe rammen for de frivillige, der vil at gå en rute efter kirketid?

Vil I være med til at samle ind?

Hvis I vil være med, så kontakt os. Vi star klar til at hjælpe jer – også med at finde en Indsamlingsleder. Ring os op. så vi kan tale sammen om, hvordan Sogneindsamlingen kan finde sted i jeres locale sogne.

Kontakt

Telefon: 3315 2800
Mail: sogneindsamling@dca.dk


Tilgå indsamlingsledersystemet “FISK” via nedenstående link.

FISK er dit værktøj til at organisere og styre indsamlingen.


Voxpop: Erfaringer fra sogne – hvad giver det jer at være med?

For os i Bellahøj Kirke er Folkekirkens Nødhjælp et vindue til verden udenfor. Et vindue til mennesker, der ikke har samme levevilkår som os – men som vi kan forholde os til og være med til at hjælpe. Folkekirkens Nødhjælp giver mulighed for at blive oplyst, for at handle og for at give noget tilbage af alt det, vi har. Konkret indgår Bellahøj Kirke i sogneindsamlingen hvert år, hvor det fortrinsvist er FDF’erne og årets konfirmander, der tager del i indsamlingen.
Hanna Smidt, frivillig koordinator i Bellahøj Kirke

SE OGSÅ: Læs om årets Sogneindsamling