Præst i kirke

Kirke- og sognesamarbejde

Vær med i arbejdet for mennesker i nød

Folkekirkens Nødhjælp har sine rødder i den danske folkekirke og arbejder ud fra et kristent menneskesyn med respekt for ethvert menneskes rettigheder og alle menneskers lige værd.

Ræk ud til medmennesker i verden

Gennem samarbejder med sogne og kirker over hele landet sætter vi fokus på international diakoni til gavn for verdens fattigste. Der er mange måder, man som sogn og kirke kan række ud til medmennesker i verden.


Kirkeindsamling

I kan samle ind til Folkekirkens Nødhjælp gennem kollekter ved gudstjenester og andre arrangementer. Til faste-, pinse-, høst- og juletid bliver der hvert år udarbejdet et inspirationsoplæg til brug for kirkeindsamling.

Læs mere
Kirken og Verdensmålene

I kan booke et programforløb om Verdensmålene, der kan inspirere og engagere menigheden og andre grupper i jeres sogn og by til at arbejde med verdensmålene lokalt med et globalt udblik.

Læs mere
Konfirmander

I kan invitere jeres konfirmander med i arbejdet for mennesker i nød ved at få besøg af oplysningskaravanen i konfirmandforberedelsen og derudover få inspiration til digital undervisning om næstekærlighed og diakoni.

Læs mere
Sogneindsamling

I kan tage del i Folkekirkens Nødhjælps årlige sogneindsamling over hele landet, og gå foran med organisering, planlægning og afvikling af indsamlingen fysisk og digitalt. Folkekirkens Nødhjælps sogneindsamlingsteam giver sparring og støtte undervejs

Læs mere
Foredrag

I kan blive endnu klogere på Folkekirkens Nødhjælps arbejde ved at bestille et foredrag til et arrangement i sognet.

Kontakt Sarah Ziethen, hvis du ønsker et foredrag.

Send mail
Sognets medier

I kan finde indhold på Folkekirkens Nødhjælps medier og dele det på hjemmesider, facebook og i nyhedsbreve og dermed give jeres egen kirke international og diakonal profil og samtidig være med til at skabe opmærksomhed om arbejdet for mennesker i nød.  

Link til FKN Facebook

Kontakt

Konsulent for folkelige og kirkelige relationer
Sarah Krøger Ziethen