Et billede af fire kvinder i Nepal på en mark, der står og smiler og griner.

Go Global

Hvert år rejser mere end 400 danskere ud til vores partnerlande for at blive klogere på verden, Folkekirkens Nødhjælps arbejde, fremmede kulturer – og ikke mindst dem selv.

Verden venter – skal du med?

Go Global er Folkekirkens Nødhjælps rejseportal. Hvert år rejser mere end 400 danskere ud til vores partnerlande for at blive klogere på Folkekirkens Nødhjælps arbejde, fremmede kulturer – og ikke mindst dem selv.

Du kan både rejse ud som frivillig, hvor du bor hos en lokal værtsfamilie, deltage på kortere informations- og oplevelsesture med dansk rejseleder eller rejse af sted sammen med din skole.

Endelig kan du også komme i praktik som en del af din uddannelse.

Det er noget helt andet end at rejse som turist. Man kommer tæt på folk
Anna Adelborg, Klima, Kommunikation og Kvinder, 2020

Hvorfor skal du tage med Go Global?

Når du rejser ud med Go Global, får du et unikt indblik i Folkekirkens Nødhjælps arbejde og en helt særlig adgang til de steder, vi arbejder. På rejsen vil du få uforglemmelige oplevelser med vores partnere i det land, du rejser til, indblik en anden kultur og viden om, hvordan en NGO arbejder.


Spørgsmål og svar

Hvorfor kan du rejse ud med Folkekirkens Nødhjælp?

I Folkekirkens Nødhjælp er vi superstolte af det arbejde, vores kolleger laver ude i verden for mennesker i yderste nød. Faktisk så stolte, at vi rigtig gerne vil give dig muligheden for at få et unikt indblik i, hvad det vil sige at lave udviklingsprojekter i nogle af de dele af verden, som har allermest brug for hjælp.

Tjener Folkekirkens Nødhjælp penge på rejserne?

Nej, det gør vi ikke. Deltagerbetalingerne på de enkelte rejser dækker de faktiske udgifter, som vores landekontorer har ved at arrangere de enkelte rejser.

Er der særlige kriterier for at kunne rejse ud?

De enkelte ture har forskellige længder og formater, så derfor er kriterierne for at kunne rejse ud afhængige af, hvilken tur du gerne vil med på. Det mest gennemgående kriterie er, at de enkelte ture har specifikke krav til deltagernes alder. Se den enkelte tur for mere information.

Hvordan bliver du forberedt, inden du tager afsted?

Inden du bliver sendt ud til vores projekter, vil du blive klædt godt på til det forestående kulturmøde og få al relevant information om rejsen samt en sikkerhedsbriefing. Se den enkelte tur for mere information.


Få nyt fra Go Global

Udfyld formularen, så modtager du en mail, når der er nyt fra Go Global.

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Go Global på de sociale medier


Kontakt

Projektleder
Signe Randorff
Projektleder
Jesper Hansen