© Thomas Heie Nielsen To smilende kvinder lege med hinandens hår

Bliv samarbejds-partner

Et partnerskab er et grundlæggende princip og en del af vores identitet.

For Folkekirkens Nødhjælp er partnerskab et grundlæggende princip; det er ikke blot en arbejdsform, men en del af vores identitet.

Vi tror, at to er stærkere end en; og at en plus en giver tre. Det gælder både ude i verden og i Danmark. Derfor arbejder Folkekirkens Nødhjælp sammen med organisationer og bevægelser i folkelige og kirkelige miljøer, som ønsker at gøre en forskel for verdens fattigste.

Folkekirkens Nødhjælps samarbejdspartnere tæller en bred vifte af folkelige og kirkelige organisationer, som afspejler sig i de fælles aktiviteter, lige fra grønne kirker og lokale spejderes klima-initiativer med globalt udsyn til unge elever, der besøger og engagerer sig i nogle af verdens fattigste egne.

Som samarbejdspartner er man med til at tage ansvar og sætte fokus på verdens fattigste ved at sætte sine værdier og styrker i spil og på den måde nå ud til mange mennesker.

Samarbejdets indhold

Et samarbejde kan indeholde:

  • Undervisningsforløb med efterfølgende studietur
  • Oplysning, der inspirerer til handling
  • Indsamlingskampagner
  • Udviklingsprojekter med involvering af samarbejdspartnerens medlemmer/elever

Aktiviteterne er forskellige, alt efter hvilken samarbejdspartner man er; for høj- og efterskoler er det typisk et forløb om et af de lande Folkekirkens Nødhjælp arbejder i med mulighed for at besøge det pågældende land.

Andre projekter kan have fokus på demokratisk udvikling eller køkkenhaver i Afrika. Partnerskabet giver mulighed for at engagere sig og udvide verdensperspektivet.

Med Folkekirkens Nødhjælp som samarbejdspartner kan man forvente

  • Kendskab til verden gennem globalt katastrofe– og udviklingsarbejde
  • Kommunikation, der skaber engagement
  • Bredt og stærkt netværk
  • Ansvarlig og kompetent partner
  • Spændende kampagner, der gør en forskel

I partnerskab med Folkekirkens Nødhjælp bliver man del af et bredt og stærkt netværk, hvor vi i fællesskab skaber et frugtbart samarbejde med stor værdi for hinanden – og for verden.

Det vil vi gerne invitere jer med til!


Kontakt

Konsulent for folkelige og kirkelige relationer
Sarah Krøger Ziethen

Læs mere om hvordan vi samarbejder