Støt

#TagDel-Karavanen

Oplysning til børn og unge

Bestil karavanen

Grundet Corona-epidemien og de medfølgende rejserestriktioner er det endnu usikkert, hvordan det præcise format af karavanen bliver i 2021. Bestiller du karavanen nu, modtager du opdateringer, når vi kender mere om det præcise format.

Med #TagDel-Karavanen kan du som præst, underviser eller foreningsleder inspirere og engagere børn og unge i kampen mod fattigdom.

Temaet for #TagDel-Karavanen 2021 er klimaforandringer, verdensmål og næstekærlighed.

Traditionelt set består et karavanebesøg af workshops afviklet af vores unge frivillige volontører, der alle har levet sammen med nogle af verdens fattigste mennesker og oplevet konsekvenserne af klimaforandringerne. 

Undervejs i besøget inddrages deltagerne gennem leg, personlige fortællinger og billeder.

Deltagerne får derigennem indsigt i hverdagen for børn og unge i verdens fattigste lande - en hverdag, der er helt anderledes, end den danske.

Karavanen er en optakt til Folkekirkens Nødhjælps Sogneindsamling. Med Sogneindsamlingen rækker diakonien ud i verden. At samle ind til mennesker i nød er et meget konkret udtryk for, at vi som kirke og mennesker kærer os om vores medmennesker. Sogneindsamlingen går på denne måde hånd i hånd med det diakonale arbejde, som finder sted lokalt herhjemme. 

Prisen for et karavanebesøg er 1900 kr. – foreninger og efterskoler er gratis.

Varighed: Fra 1 til 3 timer inklusive pause.

Tidspunkt: Karavanen kører i ugerne 9 og 10 inklusive weekender.

Karavanen er en del af Folkekirkens Nødhjælps børne- og ungdomskampagne #TagDel, som også indeholder små film og et aktivitetsmateriale med lege og mulighed for refleksion.  

Læs om andres oplevelser med Karavanen

Kender du ikke Karavanen? 
Sognepræst: ”Folkekirkens Nødhjælps Karavane lærer konfirmander om betydningen af at elske sin næste” 

Kender du ikke Karavanen?
Lærer: ”Karavanen giver efterskoleelever globalt udsyn og et unikt indblik i U-landene.”

Kontakt

Jonas Holmgaard Hundebøll
[email protected]
50 60 20 06