© Andreas Schulz

Frivillig for verden

Indsigt og handlemuligheder som frivillig i globalt arbejde

Vil du gerne blive klogere på udviklingsarbejde og komme ind under huden på internationale problemstillinger? Er du nysgerrig på at møde andre kulturer og mennesker? Vil du gerne blive bedre til formidle og kommunikere vigtige budskaber, og brænder du for at lave frivilligt arbejde?

Så bliv frivillig for verden med Folkekirkens Nødhjælp!

Her bliver du en del af et globalt program, hvor du som frivillig får muligheden for at besøge og engagere dig i vores udviklingsarbejde i Nepal eller i Palæstina.


Et billede af fire kvinder i Nepal på en mark, der står og smiler og griner.

Bliv klimaambassadør i Nepal

Rejsen til Nepal vil give dig en enestående mulighed for at opleve, hvordan Folkekirkens Nødhjælp arbejder med klimatilpasning, bæredygtig udvikling og kvinderettigheder i et af verdens fattigste lande. Du vil besøge innovative klimaprojekter, bo hos lokale familier samt forstå, hvordan klima, udviklingsarbejde og ligestilling hænger sammen. Alt dette vil foregå med Nepals smukke bjerglandskab som bagtæppe og en kop varm, stærk chai i hånden.

Læs mere

Dreng går med en rygsæk i Palæstina © Antony Grange

Bliv menneskerettigheds-observatør i Palæstina

Gennem rejsen til Palæstina vil du som observatør få indblik i konsekvenserne af Israel-Palæstina konflikten. Som observatør er du med til at dokumentere brud på menneskerettigheder og rapportere det videre til relevante organisationer samt beskytte sårbare grupper.

Læs mere


Se andre måder, du kan være frivillig på