Det gør vi

©Christian Nesgaard

Verdensmål, klimaspil, politiske debatter eller fodbold? I Folkekirkens Nødhjælps Ungdom brænder vi for at lave sjove og meningsfulde events for unge - med fokus på den verden, vi er en del af.

I Folkekirkens Nødhjælps Ungdom kan du derfor være frivillig på mange måder - gennem kampagner og events, projekter, kommunikation og politiske netværk.

Meget af vores arbejde foregår i tæt samarbejde med Folkekirkens Nødhjælp, flere af deres partnere og vores unge søsterorganisationer i Changemaker International.

Udover at udvikle og arrangere events i de større byer besøger vi efterskoler, højskoler og gymnasier med oplæg og workshops. Vores aktiviteter henvender sig til unge i alderen 15-30 år.

Vi har lokalgrupper i Århus, Odense og København, og mange frivillige er desuden engageret i nationale udvalg. Derudover driver en stor gruppe frivillige Cafe Nutid i hjertet af København.

Hvis du kunne tænke dig at være med eller høre mere om, hvad vi gør, er du altid meget velkommen til at kontakte os på [email protected].

Kontakt
Folkekirkens Nødhjælps Ungdom 
c/o Folkekirkens Nødhjælp
Meldahlsgade 3
1613 København V
[email protected]

Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores månedlige nyhedsbrev

Følg os på