© Bax Lindhardt Smilende dreng med en ged i armene

Giv en gave, der gavner

Gør som 150.000 andre. Overrask en, du holder af med en julegave fra Folkekirkens Nødhjælp.


Katastrofe: Hungersnød i Etiopien. Hjælp familier i nød © Baz Ratner / Reuters / Ritzau Scanpix
Hungersnød hærger i Etiopien

Lige nu kæmper mennesker i Etiopien en hård kamp for overlevelse. Flere hundrede tusind lever under reel hungersnød samtidig med, at en blodig borgerkrig raser.

Hjælp familier i Etiopien
Hænder holder lille træ © Bax Lindhardt
Gør en forskel for klimaet

Klimaforandringerne er en realitet, som verdens fattigste mennesker er nødt til at forholde sig til hver dag. Men du kan gøre en forskel ved at give en grøn klimagave.

Giv en klimavenlig julegave
Har du 1 minut til at hjælpe os?

Svar på tre spørgsmål, så er du med i lodtrækningen om den ikoniske Fly Now, Pray Later-plakat. Plakaten er den allersidste på vores lager.

Gå til konkurrencen

Rådgivning om testamente fra Folkekirkens Nødhjælp © Jakob Dall

Verdens fattigste har brug for din hjælp

Siden 1922 har vi arbejdet for at skabe en mere ligeværdig og bæredygtig verden. Det bliver vi ved med, fordi vi mener, at alle har ret til et trygt liv dér, hvor de vokser op. Du kan støtte vores arbejde – hver en krone tæller.

Giv et bidrag


Få nyheder fra verdens brændpunkter

Sker der større naturkatastrofer med direkte betydning for verdens fattigste familier, får du besked i indbakken. Vi fortæller også om, hvor lidt der skal til for at redde liv, og om hvor let det er at skabe håb om en bedre fremtiden for mennesker, der lever i verdens brændpunkter.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

© Martin Schubert

Bliv en del af et fantastisk fællesskab

Hyggen og samværet er i højsæde i vores genbrugsbutikker – og mens snakken går og kaffen og teen bliver kold, opstår magien og de nye venskaber.

Læs mere

To afrikanske drenge holder om hinanden © Yilmaz Polat

Økonomien bag nødhjælpen

I Folkekirkens Nødhjælp arbejder vi altid med det langsigtede mål for øje. Både når vi forebygger katastrofer, fjerner miner og arbejder for klimatilpasning, der alt sammen kan være med til at skabe et værdigt liv for verdens fattigste.

Det gik pengene til i 2020

Bliv klogere på vores arbejde