Støt

Tak for hjælpen, Danmark

Skriv dig allerede nu op til næste års indsamling!

Bliv indsamler Bliv indsamlingsleder

Indsamling 2019: Klimaet kaldte, og danskerne lyttede

Søndag den 10. marts gik 15.000 frivillige på gaderne for at samle ind til de mennesker, som er hårdest ramt af klimaforandringerne. Og mange flere åbnede deres døre og puttede deres sparepenge i raslebøsserne.

Vi vil gerne sige tusind tak for opbakningen til alle, som støttede vores indsamling. Det betyder enormt meget, både for os og for de millioner af mennesker, som dagligt lider under klimaforandringernes konsekvenser.

Vi har skullet bruge nogle dage på at regne på tallene. Vores prognose er nu, at det samlede resultat ender på omkring 10,5 millioner kroner, hvilket er på niveau med sidste års indsamling. Tusind tak for jeres bidrag til det flotte resultat!

Næste år samler vi ind søndag den 8. marts, og du kan allerede nu skrive dig op. Klik på linksene øverst på siden for at læse mere.

Se også:
Frivillig i udlandet med Go Global
Frivillig i genbrugsbutik
Frivillig i Wefood

Hvad går pengene til?

Pengene fra årets indsamling går til at skabe klimaløsninger i verdens fattigste lande.

Her mangler man alt det, som beskytter os danskere mod klimarelaterede katastrofer. Det kan for eksempel være diger, dæmninger og opsamlingssøer, der kan forhindre oversvømmelser.

Men det kan også være quinoa, sukkerrør og andre afgrøder, som kan overleve tørke og stille sulten i de lande, hvor regnen bliver væk.

Folkekirkens Nødhjælp oplever hver dag, hvordan verdens fattigste lider hårdest under klimaforandringerne. De har svært ved at dyrke jorden på grund af tørke, og de lever under konstant trussel fra oversvømmelser og andre naturkatastrofer, der enten forstærkes eller forårsages af klimaforandringerne. Det til trods for, at de samme lande som regel har det mindste CO2-aftryk.

Med klimatilpasning forsøger vi at klæde hele verden på til et klima i forandring. Vi har kun én klode at deles om, og det er vores fælles ansvar at passe godt på den.

For verdens fattigste, for os selv og for vores børn. For alt i verden.

Tak for klimakampen!

Du kan stadig støtte

Var du ikke hjemme, da vi var forbi, eller blev der slet ikke banket på din dør? Du kan stadig nå at støtte årets indsamling.

Send et valgfrit beløb via MobilePay til 285020 eller SMS 50 til 1911. På forhånd tak!

Meld dig ind i klimakampen

Sådan hjælper vi i Nepal
Læs eller lyt til fortællingen

Ny klimalov nu
Skriv under: Klimaet har brug for dig

Jesper Theilgaard om klimakampen
"Det er mig en gåde, at nogen bare ikke vil tro på det"