Støt

Indsamling

Engagér dig i vores indsamling

Søndag den 12. marts er alle inviteret med ud på gaden og samle ind til verdens fattigste

Det tager kun tre timer af din forårssøndag at samle ind. Det er nok til at give liv, håb og fremtid til mennesker, som intet har i dag. Du gør en verden til forskel.

Der er brug for dig

Du kan tilmelde dig som indsamler året rundt. Vi kontakter dig, når indsamlingen nærmer sig, og fortæller dig præcis, hvad du skal gøre.

Omkring 20.000 frivillige går på gaden, når vi samler ind. Men der er altid brug for flere, som vil bidrage til en givende søndag på tværs af generationer og grænser. Tag en ven med – eller hele din familie - og se, hvem der samler mest ind!

Hør mere

Interesseret? Skriv dig op og få mere at vide, når vi kommer tættere på næste indsamling

Bliv orienteret 

Bliv indsamler

Giv 3 timer af din tid, så er du med til at hjælpe verdens fattigste. Meld dig allerede nu som indsamler

Tilmeld

Bliv indsamlingsleder

Som indsamlingsleder er du med til at koordinere vores årlige indsamling i dit lokalomåde

Tilmeld 

Du kan kontakte os på [email protected] eller på telefon: 33 18 77 66

Det går pengene til

Pengene går til nogle af verdens allerfattigste mennesker ud fra princippet ’hjælp til selvhjælp’. Vi arbejder i 24 lande med katastrofehjælp, minerydning, menneskerettigheder og bæredygtig udvikling. 

Mon det nytter?

Det nytter – og det virker. Vi holder skarp kontrol med korruption, og regner omhyggeligt på projekter, så de gavner mest muligt og bærer sig selv, når vi rejser igen. Siden vores første indsamling i 1999 har frivillige samlet godt 210 millioner kroner, som har bedret livet for millioner af mennesker udsat for sult, sygdom, minefare, tørke, oversvømmelser, overgreb, jordfrarøvelse og anden ekstrem uretfærdighed. Vi er derude - og ser fremgang hver dag.

Hver en krone har gjort forskel.