Dit bidrag kan fx give
1 mennesker husly
1 høns til en fattig familie
3 mennesker mad i en måned

Tak til alle de frivillige indsamlere. Og tak til alle dem, der har støttet indsamlingen med bidrag. 

Vi kan faktisk hjælpe og give fremtidsmuligheder og håb til dem, der modtager hjælpen. 

Pengene går både til akutte katastrofer og langvarige, bæredygtige projekter. Men også til vores arbejde med menneskerettigheder, minerydning og ekstrem ulighed.  

Nye veje til håbet

Der findes ingen fast formel for, hvordan man bedst hjælper mennesker i nød. Hver ny krise kræver, at man tænker i nye baner. Det er dét, vi gør hos Folkekirkens Nødhjælp - finder de bedst mulige måder i en hvilken som helst situation i de 25 lande, vi arbejder i.

I næsten 100 år har vi hjulpet mennesker i yderste nød. Og vi er gode til det, vi gør. I 2017 blev Folkekirkens Nødhjælp vurderet af DANIDA til at være én af Danmarks bedste NGO’er til humanitært arbejde.

Ses vi i 2019? 

Vi håber, at alle indsamlere har haft en god oplevelse med at samle ind. I 2019 har vi indsamling den 10. marts, hvor vi håber, at du er klar til at hjælpe igen. 

Du kan allerede nu tilmelde dig til næste år. 

Tilmeld dig her

En rute giver os mulighed for fx at give:

Giv håb - bliv indsamler
Giv håb - bliv indsamler
Giv håb - bliv indsamler

Pengene i de rette lommer

Pengene fra indsamlingen er med til at bekæmpe sult, sygdom, minefare, tørke, oversvømmelser, overgreb, frarøvelse af jord og anden ekstrem ulighed – og til at (gen)opbygge robusthed i verdens mest udsatte områder.

Vi holder skarp kontrol med korruption og regner omhyggeligt på hvert eneste projekt, så det gavner flest muligt og bærer sig selv, når vi rejser igen.

Siden vores første indsamling i 1999 har frivillige samlet mere end 220 millioner kroner, som har givet håbet tilbage til millioner af mennesker.