Indsamling

Vær med til at samle håb ind 11. marts 2018

Bliv indsamler

Vær med til indsamling søndag 11. marts 

Det er svært at se væk, når klimaforandringer, krig og ulighed driver millioner af mennesker ud i nød, sult og flugt. For vi kan faktisk hjælpe. Når du samler ind ved dørene, giver det fremtidsmuligheder og håb til dem, der modtager hjælpen. 

Nye veje til håbet

Der findes ingen fast formel for, hvordan man bedst hjælper mennesker i nød. Hver ny krise kræver, at man tænker i nye baner. Det er dét, vi gør hos Folkekirkens Nødhjælp - finder de bedst mulige måder i en hvilken som helst situation i de 25 lande, vi arbejder i.

I næsten 100 år har vi hjulpet mennesker i yderste nød. Og vi er gode til det, vi gør. I 2017 blev Folkekirkens Nødhjælp vurderet af DANIDA til at være én af Danmarks bedste NGO’er til humanitært arbejde.

Bliv indsamler

En rute giver os mulighed for fx at give:

Giv håb - bliv indsamler
Giv håb - bliv indsamler
Giv håb - bliv indsamler

Pengene i de rette lommer

Pengene fra indsamlingen er med til at bekæmpe sult, sygdom, minefare, tørke, oversvømmelser, overgreb, frarøvelse af jord og anden ekstrem ulighed – og til at (gen)opbygge robusthed i verdens mest udsatte områder.

Vi holder skarp kontrol med korruption og regner omhyggeligt på hvert eneste projekt, så det gavner flest muligt og bærer sig selv, når vi rejser igen.

Siden vores første indsamling i 1999 har frivillige samlet mere end 220 millioner kroner, som har givet håbet tilbage til millioner af mennesker. 

Meld dig som indsamler