© Jakob Dall Lille pige drikker af en stor blå kop i flygtningelejren i Kakuma

Tegn et gavebrev

Med et gavebrev hos Folkekirkens Nødhjælp indgår du en aftale om at donere et fast årligt beløb til vores arbejde for mennesker i nød. Hjælpen går til de mennesker verden over, der har størst behov.

Et gavebrev er en fast årlig donation, der gælder i 10 år

Et gavebrev tegnes for 10 år, og du bestemmer selv donationsbeløbet – dog skal årsydelsen lyde på mindst 500 kr. Det betyder, at du med gavebrevet giver os mulighed for lettere at kunne tilrettelægge udviklingsprojekter, fordi vi på forhånd kender en del af årets indtægter.

Gavebrevsaftaler er fuldt fradragsberettigede. Ved normale donationer kan man maksimalt få fradrag på 17.200 kroner. Det kan derfor være en særlig fordel at tegne et gavebrev for dig, der ønsker at bidrage med et beløb, der overstiger 17.200 kr.

Du bestemmer selv, hvordan og hvornår dine gaver skal indbetales – om det er via en betalingsserviceaftale, bankoverførsel eller girokort, og om det er månedligt, kvartalsvis, halvårligt eller årligt.

Se også: Arv & testamente

Ønsker du en gavebrevsaftale hos Folkekirkens Nødhjælp? Download og udfyld skabelonen og send til os – enten via scan og mail eller pr. post. Se mere info i dokumentet.