© Mohammed Massoud Morsi Børn i flygtningelejren Shatila

Tegn et gavebrev

Med et gavebrev hos Folkekirkens Nødhjælp indgår du en aftale om at donere et fast årligt beløb til vores arbejde for mennesker i nød. Hjælpen går til de mennesker verden over, der har størst behov.

Et gavebrev er en fast årlig donation, der gælder i 10 år

Et gavebrev tegnes for 10 år, og du bestemmer selv donationsbeløbet – dog skal årsydelsen lyde på mindst 500 kr. Det betyder, at du med gavebrevet giver os mulighed for lettere at kunne tilrettelægge udviklingsprojekter, fordi vi på forhånd kender en del af årets indtægter.

Gavebreve giver skattefradrag over den normale grænse på 17.700 årligt

Gavebrevsaftaler er fuldt fradragsberettigede. Ved normale donationer kan man maksimalt få fradrag på 17.700 kroner i 2023. Det kan derfor være en særlig fordel at tegne et gavebrev for dig, der ønsker at bidrage med et beløb, der overstiger 17.700 kr.

Du bestemmer selv, hvordan og hvornår dine gaver skal indbetales – om det er via en betalingsserviceaftale, bankoverførsel eller girokort, og om det er månedligt, kvartalsvis, halvårligt eller årligt.

Ønsker du en gavebrevsaftale hos Folkekirkens Nødhjælp? Download og udfyld skabelonen nedenfor og send den til os – enten via scan og mail eller pr. post. Se mere info i dokumentet.

Kontaktinformation, hvis du vil vide mere

Vil du gerne høre mere om mulighederne eller har spørgsmål, kan du skrive til Gitte Blemings (gble@dca.dk), der er ansvarlig for områet.