© Bax Lindhardt Børn hopper i sjippetov

Indsamlingslederrejsen

Kære indsamlingsleder – Vil du med til Malawi?

Kom med på en unik otte-dages rejse til Malawi og mød nogle af de mennesker, du er med til at gøre en forskel for. Det bliver en oplevelse, du aldrig glemmer.

Folkekirkens Nødhjælp tilbyder en rejse i det sene efterår (formentlig i uge 45) for indsamlingsledere. Turen går til Malawi for at besøge nogle af de mennesker, der har fået hjælp via Folkekirkens Nødhjælps humanitære arbejde og som lever med konsekvenserne af klimaforandringer.

Der er 10 pladser på turen. Rejsen koster 8.500 kr. inklusiv fly, overnatning og forplejning. Derudover skal du beregne udgifter til egne vaccinationer. Op til to studerende kan deltage til nedsat pris.

Godt helbred og basale engelskkundskaber er påkrævet.

Efter rejsen forpligter du dig indtil Sogneindsamlingen 2024 i at tage del i oplysningsarbejdet. Du kan eksempelvis skrive en artikel til lokale medier eller holde foredrag.

Er du interesseret i at høre mere så indtast dine kontaktoplysninger på formularen. Vi sender flere informationer ud om rejsen d. 10. august. Tilmeldingsfrist er 21. august.

Skriv dig op og modtag mere info om turen

"*" indikerer påkrævede felter

Udfyld hvilken kirke eller hvilket sogn
Udfyld kommune
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

I forbindelse med forberedelserne til rejsen, vil der blive planlagt nogle online-møder udenfor normal arbejdstid og en sikkerhedstræning.

Fra Folkekirkens Nødhjælp deltager Ulrich Piltoft, projektleder på Sogneindsamlingen og Thilde Marie Skaaning, kampagneleder på Sogneindsamlingen.