Hvis du ønsker at købe flere aktier, lægger du 100 kroner oveni. Du vil få tilsendt det antal aktier, du køber.

Køb en folkeaktie - støt Wefood Aarhus

Wefood – hele Danmarks supermarked med overskudsmad – kommer snart til Aarhus.

Folkekirkens Nødhjælp går forrest i kampen mod madspild med åbningen af Aarhus’ første Wefood-butik. I Wefood kan århusianerne udelukkende købe overskudsmad, og overskuddet fra salget går til verdens fattigste.

De første to Wefood-butikker i København har været en overvældende succes, og der er også behov for en butik i Aarhus til at sælge den store mængde overskudsmad, der hvert år ellers smides ud i Danmark.

Men vi har brug for din hjælp! Aarhus-bureauet "Vind & Skæv" har gratis designet den nye Aarhus-aktie til fordel for verdens fattigste, og vi har trykt den i 8.000 eksemplarer, som alle er nummererede.

Det er vores håb, at århusianerne vil støtte op om den gode sag, og at Aarhus-aktierne vil blive revet væk. Til gavn for verdens fattigste. Vi skal nemlig indsamle en million kroner i startkapital, før vi kan slå dørene op for Aarhus' første Wefood-butik. 

Køb en Wefood aktie og vær med til at udrydde madspild

Få en flot Aarhus-aktie sendt hjem til dig

For blot 100 kr. får du en flot Aarhus-aktie (A4-format) lige til at hænge op derhjemme som synligt bevis på din hjælp til at etablere butikken.

Aarhus-aktien er en ren donation, som ikke giver ejerskab, udbytte eller indflydelse. Vi sender hver tirsdag med B-post, så længe lager haves. Bemærk at omkostningerne til porto og administration kommer oveni prisen (16 kr.). Ønsker du at købe flere Aarhus-aktier, lægger du 100 kroner oveni beløbet for hver Aarhus-aktie, du ønsker at købe ekstra.

Print selv 

Hvis du ikke ønsker at få tilsendt folkeaktien, kan du printe den ud selv.

Køb en print-selv folkeaktie

Bliv storaktionær

Er du lige så begejstret over konceptet, som vi er? Så kan du købe flere aktier og blive storaktionær.

Køb flere folkeaktier

Om Wefood

I Danmark smider vi hvert år 700.000 tons spiseligt mad ud. Samtidig sulter næsten 800 millioner mennesker verden over. Den fordeling ønsker Folkekirkens Nødhjælp at gøre noget ved. Derfor har vi åbnet Wefood - verdens første supermarked med overskudsvarer.

Butikken sælger varer, de almindelige supermarkeder ikke vil sælge. Varer, som enten er blevet produceret i for store mængder, er tæt på udløbsdato eller hvor emballagen er beskadiget. Men varer, som ingenting fejler.

Butikken drives af frivillige, og overskuddet går til at bekæmpe sult i verdens fattigste lande.

Folkekirkens Nødhjælp åbnede i februar den første Wefood-butik på Amager i København, og snart kan vi åbne endnu en butik i København.

Wefood har på rekordtid opnået stor succes, og takket være de mange frivillige, vores kunder og ikke mindst leverandørerne vil vi gerne gøre Wefood landsdækkende. Det første skridt er at åbne en Wefood-butik i Aarhus i 2017.