© Martin Schubert Annual Meeting

Kom med til Landsmøde

OBS: Der er lukket for tilmeldinger til landsmødet.

Vi vil gerne invitere dig til Folkekirkens Nødhjælps Landsmøde lørdag den 29. april 2023 kl. 10.00- 18.00.

Vi har forberedt et varieret program, hvor du kan høre mere om vores arbejde i bl.a. Ukraine og Kenya. Du kan vælge mellem workshops om unges rejser og indsamlinger til internationale projekter; hjælpearbejde i et diktatur som Myanmar; online forfølgelse af kvinder, der kæmper for demokrati og menneskerettigheder og meget andet.

På landsmødet kan du desuden møde frivillige på tværs af Folkekirkens Nødhjælp aktiviteter, repræsentanter fra rådet og bestyrelsen samt medarbejdere.

Landsmødet er et vigtigt mødested, hvor du får lejlighed til at udveksle erfaringer, få inspiration og dele ud af din viden.

Programmet opdateres løbende

Hvem kan deltage?

Dig som støtter Folkekirkens Nødhjælps arbejde – med donationer eller med dit engagement – f.eks. som indsamlingsleder, genbrugsmedarbejder, Wefood-frivillig, giver, medlem, Nødhjælpens Ungdom, volontør, samarbejdspartner, ansat, råds- eller bestyrelsesmedlem. Og dig, som vil lære Folkekirkens Nødhjælp bedre at kende.

Demokratisk engagement

Landsmødet er også et vigtigt led i Folkekirkens Nødhjælps demokratiske struktur. På Landsmødet skal der vælges medlemmer til Rådet, som er Folkekirkens Nødhjælps øverste myndighed, der beslutter de store strategiske linjer for Folkekirkens Nødhjælps arbejde.

Se vedtægter her

Der er valg til Rådet af to medlemmer blandt frivillige i genbrug/wefood og ét medlem blandt indsamlingsledere.

Praktisk

Hvor: Hotel- og Konferencecenter Nyborg Strand Tid: Lørdag d. 29. april kl. 10.00-18.00

Pris: Gratis.
Vi vil i stedet opfordre til at give et bidrag til Folkekirkens Nødhjælp i de opstillede indsamlingsbøsser, via Mobilepay eller SMS.

Transport: Arrangerer man selv. Der er gratis bustransport fra Nyborg Station til Nyborg Strand t/r. Afgang fra Nyborg station 9:50 – Retur til Nyborg station kl. 18:15

Tilmeldingsfrist: 15. april 2023

Brug for hjælp eller har du spørgsmål? Ring til os på 33 15 28 00.