Kom med til Landsmøde

Folkekirkens Nødhjælp holder landsmøde lørdag den 20. april 2024 kl. 10.00- 18.00, og du er meget velkommen.

Du får rig mulighed for at høre om vores internationale arbejde – både de kriser vi ofte hører om i medierne og de mere oversete. Du kan bl.a. få indblik i vores arbejde i Sudan og Syddsudan, Palæstina samt Ukraine. Du kan også høre om vores indsats inden for madspild og bæredygtighed.

Hvem kan deltage?

Dig som støtter Folkekirkens Nødhjælps arbejde – med donationer eller med dit engagement – f.eks. som indsamlingsleder, genbrugsmedarbejder, Wefood-frivillig, giver, samarbejdspartner, ansat, råds- eller bestyrelsesmedlem. Og dig, som vil lære Folkekirkens Nødhjælp bedre at kende.

Mødested på tværs

Landsmødet er der, hvor du møder frivillige på tværs af Folkekirkens Nødhjælps aktiviteter, samarbejdspartnere, medarbejdere samt repræsentater fra råd og bestyrelse.
Landsmødet er vores fælles mødested og en del af den demokratiske struktur, hvor du får lejlighed til at udveksle erfaringer, dele ud af din viden og få ny inspiration med hjem.

Se vedtægter her

Praktisk

Hvor: Hotel- og Konferencecenter Nyborg Strand.

Tid: Lørdag d. 20. april kl. 10.00-18.00.

Pris: Gratis.
Du er velkommen til at give et bidrag til Folkekirkens Nødhjælp i de opstillede indsamlingsbøsser, via Mobilepay eller SMS.

Transport: Arrangerer man selv. Der er gratis bustransport fra Nyborg Station til Nyborg Strand t/r. Afgang fra Nyborg station 9:50 – Retur til Nyborg station kl. 18:15

Tilmeldingsfrist: 31. marts 2024

Brug for hjælp eller har du spørgsmål? Ring til os på 33 15 28 00.