Kom med til Landsmøde

Vi vil gerne invitere dig til Folkekirkens Nødhjælps Landsmøde lørdag den 30. april 2022 kl. 10.00- 18.00.

I 2022 fejrer Folkekirkens Nødhjælp 100 år som nødhjælpsorganisation. På landsmødet kan du bl.a. høre om, hvordan du kan deltage i og bidrage til vores fælles fejring af jubilæet. Der vil også være information og workshop om vores arbejde ude i verden, og hvordan vi arbejder med bæredygtighed, klima og genbrug i Danmark.

Se jubilæumsaktiviteter her

Landsmødet er der, hvor du kan debattere Folkekirkens Nødhjælps arbejde og møde andre på tværs af vores frivillige, folkelige og kirkelige bagland. Landsmødet er et vigtigt forum i Folkekirkens Nødhjælps demokratiske struktur, og du får lejlighed til at møde rådet, bestyrelsen og medarbejderne.

Hvem kan deltage?

Dig som støtter Folkekirkens Nødhjælps arbejde – med donationer eller med dit engagement – f.eks. som indsamlingsleder, genbrugsmedarbejder, Wefood-frivillig, giver, medlem, Nødhjælpens Ungdom, volontør, samarbejdspartner, ansat, råds- eller bestyrelsesmedlem. Og dig, som vil lære Folkekirkens Nødhjælp bedre at kende.

Ungt engagement

Vi kan igen i år tilbyde alle under 30 år at få billigste transport dækket. Husk at angive det ved tilmelding og gem din billet – så vil du blive kontaktet efter Landsmødet.

Landsmødet er også et vigtigt led i Folkekirkens Nødhjælps demokratiske struktur. På Landsmødet skal der således vælges medlemmer til Rådet, som er Folkekirkens Nødhjælps øverste myndighed, der beslutter de store strategiske linjer for Folkekirkens Nødhjælps arbejde.

Se vedtægter her

Der er valg til Rådet af tre medlemmer blandt Danske Kirkers Råd, ét medlem blandt mellemkirkelige råd, ét medlem blandt indsamlingsledere, to medlemmer blandt genbrugsmedarbejdere, ét medlem blandt givere og ét medlem blandt seniorfrivillige.

Praktisk

Hvor: Hotel- og Konferencecenter Nyborg Strand Tid: 30. april kl. 10.00-18.00

Pris: Gratis

Transport: Arrangerer man selv. Der er gratis bustransport fra Nyborg Station til Nyborg Strand t/r.

Tilmeldingsfrist: 7. april 2022

Brug for hjælp eller har du spørgsmål? Ring til os på 33 15 28 00.