Ofte stillede spørgsmål

Hvad er Go Global?Go Global er vores rejseplatform for unge. I år sender vi over 400 unge ud at rejse.

Hvor kan jeg rejse hen? Du kan rejse til Malawi, Zambia, Uganda, Nepal og Palæstina.

Hvor lang tid skal jeg være afsted? Du kan være afsted fra 8 dage til 2 måneder.

Hvor gammel skal jeg være? Det afhænger af den enkelte rejse, men som udgangspunkt er Go Globals ture rettet mod unge mellem 16-30 år. På kortere ture til Palæstina er der ikke nogen øvre aldersgrænse.  

Rejser jeg afsted med andre? Du er altid en del af et større rejsehold. I Malawi og Nepal bor du hos din egen familie, men har en makker fra dit rejsehold tæt på.

Hvad skal jeg lave? I Nepal og Malawi skal du bo hos en lokal familie og samtidig bliver du tilknyttet et af vores samarbejdspartneres projekter. I Uganda skal du ned og besøge en flygtningelejr og deltage i lejrens aktiviteter. I Palæstina skal du arbejde med menneskerettigheder og være med til at dokumentere om disse bliver overtrådt. I Zambia skal du samarbejde med zambiske unge omkring klimaforandringer.

Hvad koster det?

Nepal eller Malawi:

  • 2 måneder: 14.900 kr. (ekskl. flybilletter, forsikring, vaccinationer, visum). Du står selv for at booke flybilletter, forsikring og skaffe de nødvendige vacciner og visum, men vi hjælper dig naturligvis altid på vej hvis du har nogen spørgsmål. 

Uganda:

  • 8 dage: 5.750 kr. (ekskl. flybilletter, forsikring, vaccinationer, visum). Du står selv for at booke flybilletter, forsikring og skaffe de nødvendige vacciner og visum, men vi hjælper dig naturligvis altid på vej hvis du har nogen spørgsmål. 

Palæstina:

  • 3 måneder: 20.000 kr. (inkl. flybilletter, forsikring)

Zambia:

  • 4 uger: 7.500 kr. (ekskl. flybilletter, forsikring, visum, vaccinationer). Du står selv for at booke flybilletter, forsikring og skaffe de nødvendige vacciner og visum, men vi hjælper dig naturligvis altid på vej hvis du har nogen spørgsmål. 

Hvornår skal jeg af sted?

Malawi eller Nepal:

  • Efterår: I efteråret er afrejse som regel i starten eller midten af september med hjemkomst i slut oktober/start november. For den specifikke dato for den kommende tur se venligst mere her (Malawi) eller her (Nepal)

Uganda:

  • Efterårsferien 2018: Afrejse d. 12. oktober og hjemrejse d. 21. oktober.

Zambia:

  • Afrejse i starten juli og hjemrejse i slutningen af juli/starten af august.

Palæstina:

  • Afrejsen til Palæstina ligger som regel i september. For den helt specifikke dato for den kommende tur se venligst mere her

Hvor kan jeg høre mere?
Du er altid velkommen til at konatkt os. Skriv til Sarah Andersen, [email protected] / 50602048

Blogunivers for volontører

I begyndelsen af 2018 lancerede vi et blogunivers i samarbejde med Medium.com. Målsætningen for projektet er at stille en formidlingsplatform til rådighed for alle Go Global-resende, som har mod på at arbejde med blogging, billedarkiver og formidling til andre unge.

Du kan følge projektet her: Se nye sider af verden på Medium.com.

Se også: Bliv frivillig med Go Global!

Rejs ud

Unge frivillige tager til Zambia for at gøre en forskel
Zambia
18-30 år

Malawi
18-30 år

Tag til Nepal med Go Global og hjælp hvor der er mest brug for det
Nepal
18-30 år

Kontakt

Sarah Andersen, [email protected] / 50602048

Jesper Hansen, [email protected] / 50602003

Go Global på Facebook

Go Global på Instagram