Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor har Folkekirkens Nødhjælp en rejseportal?

I Folkekirkens Nødhjælp er vi superstolte af det arbejde, vores kollegaer laver ude i verden for mennesker i yderste nød. Faktisk så stolte, at vi rigtig gerne vil give dig muligheden for at få et unikt indblik i, hvad det vil sige at lave udviklingsprojekter i nogle af de dele af verden, som har allermest brug for hjælp.

Tjener Folkekirkens Nødhjælp penge på rejserne?

Nej, det gør vi ikke. Deltagerbetalingerne på de enkelte rejser dækker de faktiske udgifter, som vores landekontorer har ved at arrangere de enkelte rejser.

Er der særlige kriterier for at kunne rejse ud?

De enkelte ture har forskellige længder og formater, så derfor er kriterierne for at kunne rejse ud afhængige af, hvilken tur du gerne vil med på. Det mest gennemgående kriterie er, at de enkelte ture har specifikke krav til deltagernes alder. Se den enkelte tur for mere information.

Hvordan bliver man forberedt, inden man tager afsted?

Inden du bliver sendt ud til vores projekter, vil du blive klædt godt på til det forestående kulturmøde og få al relevant information om rejsen samt en sikkerhedsbriefing. Omfanget afhænger af den enkelte tur og går fra et informationsmøde på de kortere rejser til et tre dages forberedelseskursus for de lange frivilligrejser. Se den enkelte tur for mere information.

Blogunivers for volontører

I begyndelsen af 2018 lancerede vi et blogunivers i samarbejde med Medium.com. Målsætningen for projektet er at stille en formidlingsplatform til rådighed for alle Go Global-rejsende, som har mod på at arbejde med blogging, billedarkiver og formidling til andre unge.

Du kan følge projektet her: Se nye sider af verden på Medium.com.

Se også: Bliv frivillig med Go Global!