© Folkekirkens Nødhjælp Folkekirkens Nødhjælps Ungdom

Folkekirkens Nødhjælps ungenetværk

Bliv en del af et nyt frivilligt netværk

Vil du blive klogere på udviklingsarbejde og sætte klima på dagsordenen på Folkemødet? Vil du udvikle dine barista-evner og sælge kaffe til fordel for mennesker i nød? Har du en projektmager i maven, som gerne vil udvikle og afholde events og arrangementer for andre unge? Og vil du være en del af et fællesskab af andre unge, der brænder for at gøre en forskel i verden? Så bliv en del af ungenetværket i Folkekirkens Nødhjælp!

Netværket er for unge mellem 18-30 år, som gerne vil sætte fokus på globale problemstillinger og bæredygtige handlemuligheder gennem kreative events og aktiviteter.

I ungenetværket er der i løbet af året forskellige aktiviteter og nedslag, som du kan enagere dig i – enten ved at deltage i planlægningsarbejdet op til eller deltage som frivillig i den enkelte aktivitet. Det her kan du engagere dig i:

Folkemødet – sæt klima på dagsordenen

Er du nysgerrig på den udviklingspolitiske dagsorden – og vil engagere dig i den sammen med andre unge? Så tag på Folkemødet med ungenetværket i Folkekirkens Nødhjælp. Sammen med gruppe på 20 unge kommer du til at afholde nogle kreative events på Folkemødet, hvor I på forskellig vis sætter klima og global udvikling på dagsordenen. Derudover tager I også del i Folkekirkens Nødhjælps officielle aktiviteter og events og kommer på den måde tættere på det politiske arbejde i organisationen.

Ungehøjskole – en uge i fællesskabets tegn på Silkeborg Højskole

Vil du blive klogere på global udvikling, frivillighed og generationsmøder gennem debatter, samtaler og workshops? Så tag del i Folkekirkens Nødhjælps årlige frivillighøjskole på Silkeborg Højskole i september. Her kan du opleve en weekend med fællesskab, hygge, morgensamlinger, foredrag, workshops, udflugter og højskolesang. Weekenden vil både bestå af et program på tværs af frivilliggrupper, men der vil også være et særskilt program for ungenetværket.

Kaffetrucken – på tur rundt til festivaler med kaffekanden

Er der en sælger eller kaffe-barista gemt i dig og brænder du for at gøre en konkret forskel i verden? Så bliv en del af frivilligholdet i kaffetrucken. Vi fylder trucken op med lækker kaffe og kører rundt til sommerens festivaler. Her kan du både udvikle dine barista-evner, møde nye mennesker og sælge kaffe til fordel for mennesker i nød.

WeCraft – upcycling til forskel for verden

Er du fast kunde i din lokale genbrugsbutik og altid på jagt efter nye materialer til dit næste på projekt på symaskinen? Så er WeCraft projektet for dig. Her sætter vi fokus på sammenhængen mellem klimaforandringer, kvinderettigheder og bæredygtig mode gennem et kreativt upcyclingsforløb i samarbejde med Folkekirkens Nødhjælps genbrugsbutikker.

Skal du være med?

Er du blevet nysgerrig på at høre mere eller er der måske allerede noget, som du vil deltage i? Det kan både være, hvis du har lyst til at engagere dig i planlægningen af en aktivitet/event, eller hvis du har lyst til at være med som deltager. Tilmeld dig i formularen herunder eller skriv til projektleder Signe Randorff på sira@dca.dk. Vi glæder os til at høre fra dig!

"*" indikerer påkrævede felter

Jeg er interesseret i… (vælg gerne flere)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kontakt

Signe Randorff
Projektleder
sira@dca.dk