Vandretur på Vestbredden

Oplev det ukendte Palæstina

Tilmeld dig turen her

Har du mod på at opleve en helt ny unik side af Palæstina, komme helt tæt på lokalbefolkningen og samtidig få et særligt indblik i Folkekirkens Nødhjælps arbejde på Vestbredden?

Så snør vandrestøvlerne og tag med Folkekirkens Nødhjælp på pilgrimsvandring i efterårsferien!

Her vandrer vi nemlig på et stykke af den smukke vandrerute Masar Ibrahim al Khalil, der slynger sig 330 km ned gennem Vestbredden fra Jenin i nord til Hebron i syd. På turen passerer vi olivenlunde, høje bjerge, det døde hav, oldgamle kirker og en række små bedouin-landsbyer. Undervejs overnatter vi i små gæstehuse og hos bedouinerne, som udover ly for natten også giver prøver på det lokale køkken og den særlige palæstinensiske gæstfrihed.

Inden vi snører vandrestøvlerne starter vi tour de Vestbredden i Jerusalem, hvor I vil blive klædt godt på til turen af Folkekirkens Nødhjælps landechef ligesom vi vil udforske Jerusalems ikoniske steder og bosættelser fra cykelperspektiv.

Efter 6 dages vandring ender turen i den historiske, men samtidig højaktuelle by Hebron, hvor vi mødes med Folkekirkens Nødhjælps partnerorganisationer, der vil gøre os klogere på Hebrons unikke historie og betydning for Palæstina

De sidste par dage er der mulighed for at få lidt liv i de trætte stænger igen ved afslapning på bystranden i Tel Aviv inden turen atter går mod Danmark.

Du kan læse mere op turen i detaljer ved at downloade hele programmet

Turen afholdes i samarbejde med Unitas Rejser og Masar Ibrahim al Khalil og kan bestilles på Unitas hjemmeside her

Har du ikke mulighed for at rejse i efterårsferien eller er du på udkig efter en anden type tur så rejser vi også til Palæstina i marts måned. Du kan læse mere om den tur her

Se også: Bliv frivillig i udlandet med Folkekirkens Nødhjælp.

Få nyt om vandreturen

Udfyld formularen, så får du mere information om vandreturen til Palæstina direkte i din mailbox.