Vandretur på Vestbredden

Oplev det ukendte Palæstina

Hør mere

Har du mod på at opleve en helt ny unik side af Palæstina, komme helt tæt på lokalbefolkningen og samtidig få et særligt indblik i Folkekirkens Nødhjælps arbejde på Vestbredden?

Så snører vi atter vandrerstøvlerne i efterårsferien 2019 og begiver os ud på den smukke vandrerute Masar Ibrahim al Khalil, der slynger sig 330 km ned gennem Vestbredden- fra Jenin i nord til Hebron i syd. På turen passerer vi olivenlunde, høje bjerge, det døde hav, oldgamle kirker og en række små bedouin-landsbyer samtidig med at vi passere Folkekirkens Nødhjælps projekter på vejen.

Undervejs overnatter vi i små gæstehuse og hos bedouinerne, som udover ly for natten også giver prøver på det lokale køkken og den særlige palæstinensiske gæstfrihed.

Turen er endnu ikke færdigudviklet, da vi er ved at implementere alle de gode erfaringer fra første vandretur så næste tur bliver mindst lige så god. Du kan dog allerede nu tilmelde dig vores nyhedsbrev i her i bunden for at være sikker på at modtage mere information lige så snart turen står klar ligesom du nedenfor kan se billeder fra første tur.

Få nyt om vandreturen

Udfyld formularen, så får du mere information om vandreturen til Palæstina direkte i din mailbox.