© Jakob Dall

100 års jubilæum

Hele 2022 står i jubilæets tegn for Folkekirkens Nødhjælp. Vi skal markere 100 års historie, styrke fællesskabet og med verdensmålene i bagagen se frem mod de udfordringer, der venter forude.

Kort om Folkekirkens Nødhjælps formål
  • Folkekirkens Nødhjælps formål er at styrke verdens fattigste i kampen for et værdigt liv. Det sker ud fra et kristent menneskesyn med respekt for ethvert menneskes rettigheder og alle menneskers lige værd.
  • Folkekirkens Nødhjælp udfører nødhjælps- og udviklingsarbejde, herunder humanitær minerydning, i tæt samarbejde med kirkelige og andre trosbaserede og sekulære samarbejdspartnere.
  • Folkekirkens Nødhjælp diskriminerer ikke. Vi arbejder, hvor nøden er størst uden hensyn til religion, køn, politisk overbevisning, race, national eller etnisk oprindelse, handicap eller seksuel orientering.
Katolsk præst i Kenya © Jakob Dall

Invitation til 100 års jubilæum

Vores 100-års jubilæum i 2022 er en historisk milepæl. Som den ældste nødhjælps- og udviklingsorganisation med danske rødder, fejrer vi ikke alene 100 års arbejde med håb og handling som varemærke. Vi fejrer et stærkt dansk engagement i humanitært udviklingsarbejde gennem hundrede år.

Læs mere

Sangkonkurrence

Kan du skrive århundredets fællessang?

Læs mere

Kontakt os gerne:

Fælles mail til jubilæet:
[email protected]

Senior projektleder, Elsebeth Grummesgaard Gjesing:
[email protected] / 5060 2099

Chefkonsulent Birthe Juel Christensen:
[email protected] / 2970 0632

Seniorkonsulent Ulrich Piltoft:
[email protected] / 2970 0640