Ged og striktrøje

Strik en ged

Hjælp verden med dit strikketøj. Køb en ged og få fire strikkeopskrifter med gedemotiver med i købet.

Når der går ged i strikketøjet

Det verdensberømte designerpar ARNE & CARLOS hjælper sammen med Folkekirkens Nødhjælp og strikkeglade danskere fattige familier i Nepal, Malawi og Cambodja.

Parret har nemlig udviklet en række spændende strikkeopskrifter på hue, vanter og sweatre til både børn og voksne. Opskrifterne bliver leveret via mail, som bevis på købet af en ged, hvis man køber en ‘Giv en ged-strik’.

”Det er vigtigt at kunne gøre noget godt ude i verden og hjælpe, hvor man kan. Vi hører ofte om klimaforandringerne, krige og konflikter, og jeg synes, der er vigtigt at bidrage og tage et ansvar,” siger strikkeduoen.

Om ARNE & CARLOS

Den norske strikkeduo har udgivet ti strikkebøger på 16 forskellige sprog. Til dagligt bor de i Valdres, 170 kilometer nord for Oslo, men det meste af året rejser de verden rundt til strikkemesser og workshops.

ARNE & CARLOS har samarbejdet med topdesignere som danske Henrik Vibskov og franske Comme des Garçons, og parret har deres egen YouTube-kanal, hvor de deler ud af alt fra tips og tricks til at strikke sokker til en rundtur i deres smukke have og deres rejser rundt i verden.

Twitter LinkedIn Facebook