Det store udvalg af genbrugs tøj med mere i genbrugsbutikken SecondByNutid

8 hyggelige genbrugsruter til efterårsferien

Skal du holde ferien i Danmark og mangler en sjov ferieaktivitet? Vi har samlet otte ruter i hele landet, hvor du kan opleve skønne områder og samtidig kigge efter unikke loppefund.

Mangler du en sjov og hyggelig efterårsaktivitet i læ for blæsten? Tag på genbrugsshopping i en af vores mange genbrugsbutikker.

Vi har samlet otte ruter i hele landet, hvor du kan nyde skønne områder i Danmark og samtidig gå på genbrugsjagt efter den smarteste vinterjakke, din nye yndlingsvase eller legetøj til børnene. Vores butikker er fyldt med gode fund til alle aldre.

Matcher ruten ikke, hvor du bor eller holder ferie? Så lav din egen rute ud af vores over 100 genbrugsbutikker, der ligger i hele Danmark: Se alle genbrugsbutikker

Rute i Sydsjælland

Stege – Præstø – Vordingborg – Næstved

Skuldrene sænker sig og stemningen når nye højder, så snart du krydser Dronning Alexandrines Bro og ankommer til Møn.

Turen går videre til den gamle sydsjællandske købstad Vordingborg, hvor du kan kombinere genbrugsjagten med imponerende danmarkshistorie.

Videre til den idylliske perle Præstø, hvor du både kan nyde fjord og skov. Ruten ender ved Susåens udløb i Næstved, hvor du kan besøge Fruens Plantage og Gavnø Slot.  

Åbn ruten i Google Maps

Sådan ser den sydsjællandske rute ud om sommeren:

Rute i Vestsjælland

Kalundborg – Jyderup – Holbæk – Asnæs – Nykøbing Sjælland

At finde skatte er ikke uvant på disse kanter, hvor blandt andet Solvognen er fundet. Hvilke genbrugsskatte kan du mon falde over?

Fra Odsherreds bjergtagende istidslandskab til Holbæk Fjord og smukke skovområder. Nyd Vestsjællands storslåede udsigter og tag genbrugsguld med hjem fra dette ganske særlige hjørne af Sjælland.

På denne rute kommer du forbi 5 af vores genbrugsbutikker.

Åbn ruten i Google Maps

Rute i Hovedstaden

Søborg – Nørrebro – Amager – Sydhavnen – Hvidovre

Tag på genbrugsjagt i hovedstaden. Nyd byens puls, de hyggelige cafeer på Nørrebro – og få vind i håret på en tur rundt om søerne, før du tager til vores skønne genbrugsbutikker på Amager. Og er du småsulten, så lad turen gå forbi Flyvergrillen og se flyene lette fra Københavns Lufthavn.

På denne rute kommer du forbi 7 af vores genbrugsbutikker.

Åbn ruten i Google Maps

Det store udvalg af genbrugs tøj med mere i genbrugsbutikken SecondByNutid

Rute i Nordjylland

Hjørring – Løkken – Brønderslev

Er du i ferielandet mod nord? Nyd to gamle købstæder, få et kig mod Børglum Kloster på vejen og mærk suset fra Vesterhavet. Lad dine sanser få frit spil og besøg vores skatkammer i en af de fem genbrugsbutikker på ruten.

Åbn ruten i Google Maps

Rute i Østjylland

Fjellerup – Grenå – Rønde – Aarhus

Start din genbrugstur i smilets by, hvor ruten tager dig forbi kunstmuseet ARoS og den første genbrugsbutik nogensinde i Danmark: Folkekirkens Nødhjælps genbrugsbutik i Gammel Munkegade 8.

Ruten fører dig videre rundt om Kalø Vig tæt på de prægtige Mols Bjerge – og er du eventyrlysten, kan du slå et smut forbi Kalø Økologisk Landbrugsskole Gårdbutik for lidt proviant til turen.

I Grenå er du ikke langt fra Kattegatcentret, som er et alletiders pitstop, hvis du har børn eller barnlige sjæle med på genbrugsjagten.

På denne rute kommer du forbi 7 genbrugsbutikker.

Åbn ruten i Google Maps

Rute i Midt- og Vestjylland

Kibæk – Vidbjerg – Ulfborg – Lemvig

Banker dit hjerte for genbrug, og er du i færd med at planlægge udflugterne til efterårsferien? Så kan du heldigvis få det bedste af to verdener.

Tag forbi vores skønne butik i Kibæk og find det du lige mangler til idendørshygge med brætspil. Spring i bilen og kør mod Vildbjerg, og oplev to genbrugsbutikker i én. Vil du genbrugsshoppe med fjordkig? Så skal du slå et smut forbi Folkekirkens Nødhjælp i Ulfborg. Her finder du stort som småt.

Ruten kan slutte i Lemvig med en kakao at varme sig på inden det sidste besøg i vores genbrug, som kun ligger et kort kig fra havnen.

Åbn ruten i Google Maps

Rute i Syd- og Sønderjylland

Gråsten – Løgumkloster – Tønder – Ribe – Esbjerg – Kolding

Tour de Genbrug. Smyg dig på en Tour de Genbrug i det sydvestjyske. Lad ruten gå til Kolding, Gråsten, Tønder Løgumkloster, Ribe og Esbjerg. Få vind i håret, hold godt fast i dialeketerne og gør dig et godt køb i vores genbrugsbutikker.  

På denne rute kommer du forbi 6 genbrugsbutikker i Esbjerg, Gråsten, Kolding, Løgumkloster, Ribe og Tønder.

Åbn ruten i Google Maps

Rute på Fyn og Øerne

Bogense – Middelfart – Aarup – Tommerup – Assens – Glamsbjerg – Odense

Kerteminde – Fåborg – Svendborg – Rudkøbing – Marstal

Tag en genbrugstur rundt om Fyn og øerne. Oplev naturen, unikke havnemiljøer og tag en tur i vores genbrugsbutikker langs kysten.

Få feriepengene til at strække lidt længere ved at gå på jagt i Folkekirkens Nødhjælps genbrugsbutikker i det fynske og gør dine genbrugsfund sammen med børnene.

Her har du to ruter – hvis du tager begge kommer du forbi alle vores genbrugsbutikker på Fyn og øerne!

Midt- og Nordfyn: Åbn ruten i Google

Sydfyn og øerne: Åbn ruten i Google


Er du nysgerrig på mere genbrug?