Støt

Hjørring Møbelgenbrugsbutik

Hjørring møbelgenbrugsbutik

Hestkærvej 4
9800 Hjørring

man 13-17
tirs 13-17
ons 12-17
tors 13-17
fre 13-17
lør 10-13


For afhentning af møbler, tøj, bøger ting og sager
I åbningstiden: 41 88 70 72
Udenfor åbningstid: 20 95 13 88

Brugte møbler – en trend

Der er ingen tvivl om, at brugte møbler er en stigende trend. Brugte møbler bliver det unikke indslag i boligen. Det er nemlig så unikt, at andre ikke lige kan gå ned at købe en magen til.

I damebladenes boligreportager ser man stort set ikke en reportage uden at sætningerne "det er et loppefund" eller "den fandt jeg i en genbrugsbutik" er med. 

Fra butikken sælger vi møbler, inventar, brugs- og pynteting, elektronik, lamper, billeder og mange andre spændende ting. 

Folkekirkens Nødhjælp på Hestkærvej 4 modtager og henter gerne møbler, ting og sager i butikkens åbningstid. Vi tager også imod mobiltelefoner og briller. Møbler og større ting bliver solgt på Hestkærvej 4. De øvrige ting som tøj, ting og sager bliver kørt til butikken i Østergade 38 en gang om ugen.

Møbelgenbrugsbutikken på Hestkærvej 4, og butikken med tøj, ting og sager i Østergade 38, drives af frivillige. 33 mænd og 40 kvinder. De bruger hver uge mange timer til stor gavn for hjælpearbejdet.

Der er et tæt samarbejde mellem de to butikker. En mindre lastbil henter og bringer varer efter aftale. Vi kører hver onsdag eftermiddag. Ring for afhentning på tlf. 41 88 70 72. Udenfor åbningstid er du velkommen til at ringe på 20 95 13 88 eller sende en mail på [email protected] 

Vi henter og tømmer dødsboer efter aftale.

Købte møbler kan leveres mod betaling.

Overskuddet går alene til Folkekirkens Nødhjælps projekter ude i verden.

Find os på Facebook her.

Eller send os en mail: [email protected]

Se også: Bliv frivillig i en af Folkekirkens Nødhjælps genbrugsbutikker.