© Mark Njoroge Emily tending to her crops in her vegetable garden.

Hjælp mennesker i nød

Vær med til at hjælpe de mennesker i verden, der har det allersværest.

Når I giver et bidrag, hjælper I de mennesker, der har det allersværest i verden.

Jeres hjælp er blandt andet med til at give udsatte familier rent vand, mad og tag over hovedet. Og den sikrer akut hjælp, når katastrofen rammer eller når klimaforandringerne tvinger familier væk fra deres hjem.

Giv en donation


Det går jeres støtte til

Pengene går til Folkekirkens Nødhjælps generelle arbejde i verdens mest udsatte områder. Vi har særlig fokus på katastrofer som fx sult på Afrikas Horn, jordskælvet i Syrien og på det akutte nødhjælpsarbejde i Ukraine.

Behovet for hjælp har aldrig været større, og i Folkekirkens Nødhjælp kæmper vi hver eneste dag for at hjælpe mennesker i nød verden over.

Det gør vi igennem akutte indsatser og langsigtede løsninger. Vi uddeler nødhjælp, som redder liv her og nu, og sørger samtidig for, at familier og samfund står stærkere over for klimaforandringer, krige og konflikter.

Læs mere om hvordan vi arbejder.


Tak fordi I hjælper mennesker i verdens brændpunkter

"*" indikerer påkrævede felter

Minimumsbeløb 200 kr
I får automatisk skattefradrag, når I udfylder jeres CVR-nummer
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Skattefradrag for donationer

Som virksomhed kan I trække jeres donationer til Folkekirkens Nødhjælp fra i skat. Det maksimale skattefradrag i 2024 er 18.300 kr.

Vi indberetter automatisk jeres donationer til SKAT på jeres CVR-nr. For at opnå fradrag skal I derfor oplyse jeres CVR-nr.


Hvordan arbejder vi?