Bliv frivillig

Bliv volontør

Rejs til Malawi, Nepal eller Kirgisistan som frivillig volontør i foråret 2015. Send din ansøgning af sted senest 19. februar 2015.

Du bor hos en værtsfamilie og er tilknyttet det lokale udviklingsarbejde.

Vi sender hold på 20 unge af sted i alderen 18-25 år.

Måske den ene er dig?

Bliv genbrugsfrivillig

Bliv frivillig i en af Folkekirkens Nødhjælps 125 genbrugsbutikker i Danmark.

Du bliver en del af et landsdækkende netværk og får gode kolleger.

Samtidig arbejder du for en god sag.

No flash image

Bliv ungdomsfrivillig

Nødhjælpens Ungdom laver seje kampagner, projekter og events over hele landet.

Har du lyst til at være med, vil det være fedt!

Bliv seniorfrivillig

Vær med i seniornetværket og hjælp med til at gøre en forskel for verdens fattigste.

Vi arbejder lokalt og laver spændende, meningsfulde aktiviteter.

Har du lyst til at være med?

Bliv seniorsupporter

Folkekirkens Nødhjælp søger frivillige seniorsupporters til at bistå vores lokale partnerorganisationer i Kirgistan og Malawi.

Har du lyst til at få en uforglemmelig oplevelse og hjælpe andre med din viden?

Bliv frivillig - støt os via frivilligt arbejde

Frivilligt arbejde er en meget central del af Folkekirkens Nødhjælp. Har du lyst til at blive frivillig i Danmark eller i udlandet sammen med ca. 4500 andre frivillige og få en masse spændende og sjove oplevelser i selskab med andre ildsjæle?

Gør en indsats for verdens fattigste

Via frivilligt arbejde kan du være med til at lave events og indsamlinger i dit lokalområde, sælge genbrugstøj, cykle mod sult, samle penge ind til fordel for verdens fattigste - eller du kan blive en fast del af vores forskellige frivillignetværk.

Mulighederne for et fedt frivilligjob, der gør en forskel, er mange. Bliv inspireret i karrusellen ovenfor.

Frivillig i Danmark eller i udlandet?

Størstedelen af Folkekirkens Nødhjælps frivillige arbejde foregår i Danmark. Vi laver oplysningsarbejde, kampagner og events og sælger en masse genbrugstøj, alt sammen til fordel for verdens fattigste.

Vi laver ikke frivilligt socialt arbejde i Danmark, men har du lyst til at gøre en forskel ude i verden, kan du læse mere om vores volontør- og rejseprogram her

SMS for retfærdighed

Vil du være med i et netværk af frivillige, som vi kan kontakte når vi har brug for en særlig indsats? Tilmeld dig vores SMS netværk og få informationer sendt direkte til din mobiltelefon

Vil du være frivillig? Tilmeld dig her!

Du kan allerede nu melde dig som frivillig. Tilmeldingen er ikke bindende, men du vil derefter blive kontaktet af en medarbejder og få mulighed for at høre mere om, hvad du kan hjælpe med.

Tilmeld dig som frivillig her

Vælger du at blive frivillig i Folkekirkens Nødhjælp, lover vi dig en masse sjove, spændende, hyggelige og lærerige timer med mening. Vi ses! 


LÆS OGSÅ

Invitation: Meld dig til vores frivilligdag den 11. september på hovedkontoret i Nørregade, København – og lær mere om vores arbejde i både Danmark og udlandet.
Butikken i Århus N har fået en totalrenovering.
Genbrugsbutikken i Faxe er genåbnet efter en udvidelse og modernisering
Vores butik i Thorshavn, Iktys gennemgik i juni en modernisering, så den fremstår mere lys og moderne.
Den 29. juni kunne genbrugsbutikken i Esbjerg fejre 35-års jubilæet med en udvidelse af butikken. Det gav masser af fest og kunder i butikken.
Sommeren over vil genbrugsbutikken holde aftenåbent om onsdagen
Efter renovering er genbrugsbutikken i Brede åbent igen. Det blev fejret.
Efter to intense uger med hårdt arbejde har butikken nu igen åbent for alle de trofaste kunder
Det larmer, det lugter og det er hårdt for fødderne og knæene at stå op og sortere dåser, flasker og krus i otte timer ad gangen. Men for 13. år i træk er et hold seje frivillige fra Folkekirkens Nødhjælp i gang i pantindsamlingen på Roskilde Festival.
Butikken er helt tømt, for den skal have den helt store overhaling.
Der var kæmpe ryk-ind, da der blev holdt åbningsfest i genbrugsbutikkens nye lokaler i Gråbrødegade 7.
Medarbejderne i Thorshavn har givet butikken et nyt look
Hverdagen byder på lidt af hvert, når man som Kasper er frivillig i et af verdens højeste lande. Kasper var frivillig i Nepal i efteråret, og her er hans beskrivelse af den nepalesiske hverdag.
I februar havde butikken i Kjellerup jubilæum
Vores genbrugsbutik i Kolding skal flytte til nye større lokaler lidt nede af gaden. Butikken bliver nu dobbelt så stor.
I december sidste år åbnede vi en genbrugsbutik i St. Heddinge - her 3 måneder efter er tempoet stadig hæsblæsende
I Folkekirkens Nødhjælp er vi stolte og taknemmelige for det arbejde, som vores mange frivillige hvert år udfører. Deres indsats og engagement betyder, at vi kan hjælpe endnu flere mennesker i verdens fattigste lande.
Driller din mobiltelefon, din tablet eller din bærbare PC? Så kig forbi butikken i Viborg
Skal du have ryddet op i skabene i påsken og gjort klar til sommeren? Så kan du tømme skabet og gøre en forskel.
Det er en omvæltning at rejse fra Danmark til Malawi for at bo hos en lokal familie. Anna Sofie Bang har været volontør for Folkekirkens Nødhjælp og har oplevet, hvor stor kontrasten er mellem Danmark og Malawi. Her skriver hun om forholdet mellem mænd og kvinder.
Påsken er lige om hjørnet og i vores genbrugsbutikker kan du finde alt til påskebordet.
Traditionen tro, løber kurset for genbrugsfrivillige på Silkeborg Højskole af stablen i denne uge.
De lokale beboere i Sydhavnen har taget imod Folkekirkens Nødhjælps nye store genbrugsbutik med åbne arme.
På årets varmeste dag viste danskerne sig fra deres gavmilde side. 14 grader blev der målt flere steder i landet, og 14 millioner kroner blev der samlet ind ved Folkekirkens Nødhjælps årlige landsindsamling.
I Viborg kan genbrugsbutikken byde på meget mere end genbrug. Der afholdes særlige arrangementer og det seneste var et besøg af IT-folk.
I vores genbrugsbutik i Odense midtby har foråret allerede sat sit præg på vinduerne. Kig forbi og se de flotte puder, som du bl.a. selv kan sy af genbrugsskjorter.
Nepal er kendt for sine mægtige tinder og høje bjerge, men på landjorden er mange af kvindernes rettigheder i en helt anden størrelsesorden. Dette har Kasper Sørensen set med sine egne øjne, mens han var volontør i Nepal for Folkekirkens Nødhjælp.
Lige nu arbejdes der på højtryk på Vesterbro 1 i Odense. Butikken friskes op til genåbning den 28. januar 2015
Tobias har netop været volontør i Malawi. Læs om hans oplevelser med verdens rigeste land på generøsitet, gæstfrihed og højt humør
Selv om butikken er en af landets mindste og ikke ligger midt på et travlt handelsstrøg, har den alligevel formået at give et pænt bidrag til at afhjælpe sult og nød i verden.
De frivillige i genbrugsbutikken i Vejle mærker virkelig hjertevarme her op til jul. Et indbrud i lageret har givet en storm af henvendelser og donationer.
Linda Soelberg er rejst ud som volontør i Malawi. Her lever hun et liv, langt fra det hun er vant til hjemme i Viborg. I Malawi er hun bosat hos en høvdingefamilie, i landsbyen Kamkong’ontho Village, der ligger i det nordlige Malawi.
Den 12. december åbner Folkekirkens Nødhjælp en ny genbrugsbutik i Store Heddinge
Som volontør hos Folkekirkens Nødhjælp kommer man helt tæt på kulturen. Lasse er volontør for Folkekirkens Nødhjælp, og er lige nu i en landsbyen Mpenda 1 i Malawi, hvor han oplever landsbylivet og menneskerne på tætteste hold. Her beretter han om et tæt venskab på tværs af kontinenter, og om de mange u'er der er i et u-land som Malawi.
I disse dage er alle vores mange ildsjæle i genbrugsbutikkerne samlet for at få fyldt lidt gas på, så de får energi til deres arbejde for verdens fattigste.
20 år og stadig i fuld gang. Det skal fejres - især når man er en genbrugsbutik med succes.
Der bliver arbejdet igennem i Tørring i disse dage. De frivillige i genbrugsbutikken gør den nye butik klar til indflytning.
I dag fik vores centrallager for overskudstøj skilt på facaden.
I vores genbrugsbutikker stiller varerne ofte ekstra krav til vores frivillige og deres værktøj. Derfor er det vigtigt, at det er i orden.
Vi fik julemanden på besøg allerede i foråret. Og han er kommet med gaver lige siden, siger de frivillige i genbrugsbutikken. Vi kan næsten ikke få armene ned.
Møbelgenbrugsbutikken var med da det årlige Højby Marked løb af stablen. Det blev en god dag.
Der bliver satset stort i Viborg. Til oktober åbner vi en kæmpe genbrugsbutik med tøj, møbler og alt muligt andet.
10.000 flasker er allerede pantet, og flere er på vej i automaten. Folketingspolitiker Nadeem Farooq er halvvejs igennem sin private indsamling for Folkekirkens Nødhjælps arbejde for ofrene i Gaza.
Tusindvis af frivillige meldte sig på banen umiddelbart efter supertyfonen, Haiyans hærgen i november sidste år. Zenaida A. Calzada på 27 år er en af dem.
På torsdag begynder det årlige Folkemøde i Allinge på Bornholm. Folkekirkens Nødhjælp deltager med fuldt program, hvor blandt andet rødgrød med fløde, Clement Kjersgaard og en spritny kampagne indgår.
I disse dage er alle butikkernes kontaktpersoner og butiksudvalg på kursus. De lærer nyt om kommunikation og konflikthåndtering
Senere på måneden kan de frivillige medarbejdere i møbel-genbrugsbutikken i Næstved byde velkommen i nye lokaler nede ved havnen.
På rekordtid flyttede de frivillige medarbejdere ind i den nye butik i Hammel.
I Folkekirkens Nødhjælps genbrugsbutik i Trige har vi et par ægte europæere. Betty fra Skotland og Susanne fra Tyskland. Vi tegner et portræt.
Den 2. maj 2014 skifter tidl. direktør og virksomhedsleder Mulle Juul Korsholm spor og bliver kampagnechef i Folkekirkens Nødhjælp.
Flere artikler

Følg os på Facebook