Støt

Landsmøde 2016

Vi afholder landsmøde lørdag d.30 april

OBS! Tilmelding er nu lukket

En gang om året inviterer vi til landsmøde med oplæg, workshops og sidste nyt om verdens brændpunkter. I år afholdes landsmødet lørdag den 30. april på Nyborg Strand, og det er gratis at deltage.

Temaet i år er de nye Verdensmål. Se program nedenfor.

Landsmødet er åbent for alle, der støtter Folkekirkens Nødhjælp med en frivillig indsats, med donationer eller som samarbejdspartnere. Landsmødet er den årlige mulighed for at debattere vores arbejde.

Det er her, venner og støtter kan diskutere udvikling, nødhjælp og frivillighed sammen med repræsentanter for Råd og Bestyrelse, frivillige, ansatte, genbrugsfrivillige, Nødhjælpens Ungdoms frivillige og andre fra vores bagland.

Det er gratis at deltage i Landsmødet, men du kan støtte Folkekirkens Nødhjælps arbejde med 50 kr. ved at
sende en SMS med teksten ”LANDSMØDE” til 1911
eller et valgfrit beløb via MobilePay/Swipp til 50602040.

Program

Download programmet for landsmødet her

Workshops

Oversigt over workshops her

Fredag aften den 29. april er der workshop for indsamlingsledere. Deltager du i denne skal du angive det i tilmeldingsformularen nedenfor. For nærmere info henvises til Ulrich Piltoft ([email protected]) eller Søren W. Christensen ([email protected]).

Tilmeldingsfristen er den 17. april.

Det er gratis at deltage, men man sørger selv for transport.

Har du problemer med tilmelding eller praktiske spørgsmål, kontakt da Folkekirkens Nødhjælp på 3315 2800 eller [email protected].