© Folkekirkens Nødhjælp Folkekirkens Nødhjælps Ungdom på Folkemødet

Folkekirkens Nødhjælps Ungenetværk på Folkemødet

Vil du være med til at sætte klima på dagsordenen under Folkemødet 2024?

Vil du være med til at sætte klima på dagsordenen under Folkemødet 2024? Så har du nu muligheden for at deltage med Folkekirkens Nødhjælps Ungenetværk for unge mellem 18-30 år.

Som deltager bliver du en del af en gruppe af 20 unge, der skal repræsentere Folkekirkens Nødhjælps Ungenetværk. På folkemødet afholder vi både et sceneevent og pop-up event, og så tager vi også del i nogle Folkekirkens Nødhjælps officielle aktiviteter og events. 

Alt dette udarbejder vi sammen på to forberedelsesmøder, som afholdes tirsdag d. 7. maj kl. 17.00 og mandag d. 03. juni kl. 16.30 i både Aarhus og København.

Der er afgang til Folkemødet d. 12. eller 13. juni, og vi vender tilbage d. 16. juni. Egenbetaling på 395 kr. dækker transport fra KBH til Allinge tur-retur, morgenmad alle dage og overnatning i Ungdomscampen.

Er det noget for dig?

Så udfyld dine oplysninger i formularen herunder, samt en motivation for, hvorfor du vil afsted med Folkekirkens Nødhjælps Ungenetværk til Folkemødet.

Her kan du også skrive, hvis du har nogle tidligere erfaringer som frivillig eller med global udvikling, eller hvorfor du har lyst til at få det.

Vi læser ansøgningerne løbende og vender tilbage inden for en uges tid.
Ansøgningsfristen er d. 28. maj.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Bliv en del af Ungenetværket på Folkemødet

Når du udfylder formularen ansøger du om at blive repræsentant for Folkekirkens Nødhjælps Ungenetværk på Folkemødet. Vi kontakter dig, hvis du bliver udvalgt.

"*" indikerer påkrævede felter

Adresse
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Per Vers rapper

Læs mere om Ungenetværket

Netværket er for unge mellem 18-30 år, som gerne vil sætte fokus på globale problemstillinger og bæredygtige handlemuligheder gennem kreative events og aktiviteter.

Læs mere