En buket blomster i forårsfarver

Mindegaver til begravelse eller bisættelse

Har I spørgsmål?

Kontakt os gerne inden annonceringen, så vi sammen kan vende spørgsmål og muligheder.

Heidi Godsk Sørensen: hgs@dca.dk

*Hvis I ønsker oplysninger om, hvor meget der er givet, bedes I også henvende jer på ovenstående mail. Vi kan kun oplyse, hvor meget der er givet, hvis der er tilføjet en ensartet kommentar med gaven.

En sidste hilsen, der sender håb ud i verden.

Har I, eller den I har mistet, et ønske om at betænke nogle af verdens mest udsatte mennesker? I kan minde jeres kære med en mindegave. Mindegaven er en velgørende donation til Folkekirkens Nødhjælps arbejde med akut og forebyggende hjælp til mennesker i nød.

Nogle vælger at muligheden for at give en mindegave stå sammen med i eller i stedet for blomsterne ved bisættelsen eller begravelsen. En mindegave kan være en smuk måde at sige farvel på. En sidste hilsen, der er med til at give håbet videre.


Hvordan kan der gives mindegaver?

Mindegave med MobilePay

I kan bruge MobilePay-nummeret: 845886 til at give mindegaver. Bed altid gæster om ensartet kommentar i MobilePay når de donerer, f.eks. afdødes navn, hvis du ønsker tilbagemelding på, hvor meget der er givet. I finder vores kontaktinfo i boksen “Har I spørgsmål?” længere oppe på denne side.

Mindegave med bankoverførsel

Roskilde Domkirke

I kan også give mindegaver via bankoverførsel til dette nummer: Reg. nr. 4183 kontonr. 5222222. Hvis donationerne er mærkede, kan vi oplyse om, hvor meget der er givet, og hvem der har givet – så har I mulighed for at sende donorerne en tak. Modtager I kontante donationer, kan de også indbetales samlet til dette nummer.


Giv håbet videre

Når I betænker mennesker i nød, er I med til at sikre en bedre hverdag og fremtid for dem, der har mindst. På den måde giver I håbet videre.


Lær os bedre at kende