© Folkekirkens Nødhjælp Folkekirkens Nødhjælps Ungdom på Folkemødet

Folkekirkens Nødhjælps Ungenetværk på Folkemødet

Vil du være med til at sætte klima på dagsordenen under Folkemødet 2024?

Vil du være med til at sætte klima på dagsordenen under Folkemødet 2024? Så har du nu muligheden for at deltage med Folkekirkens Nødhjælps Ungenetværk.

Som deltager bliver du en del af en gruppe af 20 unge, der skal repræsentere Folkekirkens Nødhjælps Ungenetværk. På folkemødet afholder vi både et sceneevent og pop-up event, og så tager vi også del i nogle Folkekirkens Nødhjælps officielle aktiviteter og events.  Alt dette udarbejder vi sammen på en forberedelsesdag, som afholdes tirsdag d. 7. maj fra kl. 17.00 i både Aarhus og København.

Der er afgang til Folkemødet både d. 12. eller 13. juni og vi vender tilbage d. 16. juni. Der er en egenbetaling på 395 kr., som dækker transport fra KBH til Allinge tur-retur, morgenmad alle dage og overnatning i Ungdomscampen.

Er dette noget for dig?

Så udfyld dine oplysninger i formularen herunder, samt en motivation for, hvorfor du vil afsted med Folkekirkens Nødhjælps Ungenetværk til Folkemødet. Vi læser ansøgningerne løbende og vender tilbage inden for en uges tid. Ansøgningsfrist er d. 30. April.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Bliv en del af Ungenetværket på Folkemødet

Når du udfylder formularen ansøger du om at blive repræsentant for Folkekirkens Nødhjælps Ungenetværk på Folkemødet. Vi kontakter dig, hvis du bliver udvalgt.

"*" indikerer påkrævede felter

Adresse
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.