© Kristian Skårhøj Andersen Smil og latter bliver delt mellem 3 elever

Få besøg

Få besøg af verdenen- og Folkekirkens Nødhjælp!

Er din skole eller forening interesseret i at lære mere om udviklings- og nødhjælpsarbejde, men med jeres unge i centrum? Så få besøg!

Vi kommer gerne ud og holder enten oplæg eller workshops hvor vi medbringer lærerigt, kreativt undervisningsmateriale, der er interaktivt og skaber grobund for ny reflekteret viden.

Vores undervisningsforløb kan skræddersyes til netop jeres skoles behov. Skal det være et oplæg for hele skolen, en workshop for en specifik klasse, blot et par timer, eller en hel weekend? På de nedenstående sider kan I læse mere om hvilke tematikker vi udbyder workshops i og ikke mindst eksempler på hvordan et besøg fra Go Global kan se ud.

Alle workshops er gratis, men I dækker refusion af Folkekirkens Nødhjælps transportomkostninger og madudgifterne til workshoppen Madlavning med benspænd.


Hvad vi tilbyder

© Kristian Skårhøj Andersen
Workshop om ulighed, klimaforandringer og verdens fattigste

Gennem et udvalg af workshops, giver vi unge mulighed for at stifte direkte bekendtskab med vores arbejde ude i verden. Vores workshops har til formål at engagere danske unge til at reflektere over klimaforandringer, fattigdom og ulighed i verden.

Læs mere
Verdensmålsløb i København

Er I på studietur i København? Så kig da forbi Go Global og Folkekirkens Nødhjælp! Vi holder til i Meldahsgade lige ved Vesterport og har altid tid til en snak om vores arbejde ude i verdenen. Det er også muligt at booke vores verdensmålsløb, hvor I kan blive klogere på hvordan Folkekirkens Nødhjælps frivillige arbejde i Danmark understøtter vores overordnede arbejde med Verdensmålene og de enkelte projekter i ude i verdenen.

Interkulturelle møder

Hvordan kommunikerer man sammen uden at tale samme sprog? Hvordan sikrer man en tryg og sikker oplevelse for unge mennesker i en fremmed kultur? Hvordan får I omsat jeres tilstedeværelse til bæredygtige, respektfulde og meningsfulde handlinger?
Alle ovenstående spørgsmål mener vi er helt centrale for at kunne gennemføre en god skolerejse i en fremmed kultur. Vi har ikke svaret på alle spørgsmål, men vi har mere end 10 års erfaring med at sende skoleklasser til Afrika, Mellemøsten og Sydøstasien. Kontakt os her hvis I gerne vil høre mere om muligheden for at få en workshop fra Go Global om det interkulturelle møde på en skolerejse.


Hør mere

Synes du også at det lyder spændende at få besøg af Folkekirkens Nødhjælp, så udfyld formularen nedenfor og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

© Kristian Skårhøj Andersen

Kontakt

Projektleder
Signe Randorff
Projektleder
Jesper Hansen

Go Global på de sociale medier


three girls looking over palæstina

Frivillig for verden

Vil du læse mere om indsigt og handlemuligheder som frivillig i globalt arbejde?

Læs mere