© Shikhar Bhattarai Mand der snakker om jordskælvet i Nepal 2015, mens han bliver filmet på en mobil.

Learning LAB

Om learning lab

Learning Lab (LLAB) er et team i Folkekirken Nødhjælps Internationale Afdeling. Samtidig, er det sekretariatet for Fabo Learning Community. Vi er et team af passionerede eksperter, der arbejder sammen med dig om at omdanne dine elever til dygtige videns indehavere og praktikere gennem effektivt, evidensbaseret og brugercentreret design.

Vi mener, at styrkelse af sårbare og marginaliserede mennesker gennem kapacitetsopbygning er et kritisk middel til organisatorisk smidighed og de samfundsmæssige forandringsprocesser, som DCA støtter globalt. Det gør vi ved at dele læringsressourcer, være med til at skabe læringsaktiviteter og værktøjer sammen med andre organisationer.

Vi vil gerne ændre læringsparadigmet i ngo-sektoren, som er afgørende for fleksibelt at kunne imødekomme det 21. Det betyder, at man skal forstå både tendenser og realiteter i udvikling og humanitært arbejde samt gøre brug af muligheden for at parre solid undervisningsteori med mere adgang til innovativ teknologi. Som vores navn viser, er vi forpligtet til både læring og eksperimenter.


Vores arbejde

Samskabe innovative læringsoplevelser

Vi samarbejder med eksperter om at skabe digitale og analoge kurser med brugerne for at levere kontekstafhængige levering og indhold.

Fremme organisatoriske læringsøkosystemer

Vi forbinder organisatoriske strategier med meningsfulde læringsforløb gennem praksisfællesskaber ved at udnytte og dele eksisterende viden.

Etablere læringspartnerskaber og samarbejder

Vi muliggør samskabelse med dem, der har fælles mål for at maksimere ressourcerne og trække på forskellige perspektiver for kvalitetsresultater

Om Fabo

Fabo Learning Community, der udspringer af et ACTLearn-partnerskab mellem ACT Alliance og Folkekirkens Nødhjælp, der blev etableret i 2013. Fabo Learning Community blev formelt oprettet i 2020 med visionen om at udvide læringssamarbejdet til ngo’er uden for ACT-alliancen. Fabo er et voksende fællesskab af 25 medlemsorganisationer og over 15.000 brugere.

Læs mere om Fabo.

ActLearn er en sub-community som omfatter Folkekirkens Nødhjælp, Finn Church Aid, ACT Svenska Kyrkan, Lutheran World Federation, Diakonia, ACT Sekretariat, og Kirkens Nødhjælp (Norge). Vi har også samarbejdet med andre ACT Alliance-medlemmer.


Læs om de andre i vores netværk