Støt

Genbrugsbutikken i Hjørring

Hjørring

Østergade 38
9800 Hjørring

Tlf.  41 88 70 68


Mandag - fredag: 10.00 - 17.00
Lørdag: Lukket


Vi afhenter gerne dine brugbare møbler, tøj ting og sager, ja næsten alt hvad, vi kan sælge i butikken til gavn for verdens fattigste.

Afhentning

Ring venligst mellem kl. 13:00 og 17:00 på tlf. 41 88 70 72. Afhentning kan også bestilles på mail: [email protected] eller send en SMS til  20 95 13 88. Ringes der uden for åbningstiden vil telefonopringningen blive viderestillet til andet telefonnummer.

Afhentningen sker på onsdage fra kl. 12:00 til 17:00. Vi kommer med en større varevogn med lift og 3 mand. Ved afhentning af dødsboer eller lignende aftales afhentningen særskilt.

Vi imødeser jeres ønsker om afhentning.

Besøg butikken

Vi sælger alt, der har en god kvalitet. Foruden de gængse ting som tøj, sko og bøger, sælger vi pæne gamle nipsting, porcelæn, lamper, malerier og meget andet.

Vi modtager dankort/visakort, Mastercard og mobilepay.

Udstillingerne i forretningsvinduerne bliver jævnligt skiftet ud, ligesom tøj og sko skiftes ud. I butikken er der faste priser på varerne, og de købte varer kan ikke byttes eller tages retur.

Genbrugsbutikken modtager gerne brugte mobiltelefoner, brugte briller, samt brugte frimærker, som sorteres, pakkes og sælges i genbrugsbutikken.

Desuden vil de lysestumper, som vi også gerne modtager, blive sendt videre til Danmission, der så laver nye lys af stumperne.

Butikken og møbelgenbrugsbutikken drives af frivillige. 40 damer og 33 mænd bruger hver uge mange timer til stor gavn for nødhjælpsarbejdet.

Overskuddet går alene til Folkekirkens Nødhjælps projekter ude i verden.

Følg os på facebook her