Bliv genbrugsfrivillig

Få gode kollegaer, inspirerende samvær og nye venner

Tilmeld dig

Bliv frivillig - vi har brug for dig!

Det går rigtig godt i vores genbrugsbutikker, og vi er derfor lige nu på udkig efter frivillige.

I alle Folkekirkens Nødhjælps genbrugsbutikker er det frivillige, der står bag disken, når du træder ind i butikken. De løfter sammen den daglige drift af butikkerne rundt om i landet.

3.500 frivillige arbejder i vores 116 genbrugsbutikker landet over. Hvert år sender butikkerne over 25,2 millioner kroner videre til Folkekirkens Nødhjælps arbejde til fordel for mennesker i nød. 

Om genbrugsarbejdet

Som frivillig bliver du en del af et hjertevarmt fællesskab?

I Folkekirkens Nødhjælps butikker får du gode kolleger, et fantastisk lokalt netværk, møder nye mennesker og gør en forskel for verdens fattigste. Du bliver også du en del af et landsdækkende netværk.

Folkekirkens Nødhjælp tilbyder kurser for vores frivillige, både landsdækkende, regionalt og lokalt, så du altid har mulighed for at lære nyt eller forbedre dine kompetencer.

Opgaver som frivillig

Vi har både genbrugsbutikker med tøj og med møbler (og nogle med begge dele), og der er mange forskellige opgaver, der skal løses. Det kan være vinduesdekoration, regnskab, eller kundeservice og sortering af ting, er nogle af de opgaver, der ligger i den almindelige drift af butikken.

Læs mere om opgaverne

Tilmeld dig som genbrugsfrivillig