Bliv genbrugsfrivillig

Få gode kollegaer, inspirerende samvær og nye venner

Tilmeld dig

Bliv genbrugsfrivillig - få nye venner og gør en forskel!

Der er stor omsætning i vores genbrugsbutikker, og vi er derfor lige nu på udkig efter dig, der kunne tænke dig at være frivillig.

I alle Folkekirkens Nødhjælps genbrugsbutikker er det frivillige, der står bag disken, når du træder ind i butikken. Der er lige nu 3.500 frivillige, som løfter den daglige drift af butikkerne rundt om i landet.

Hvert år sender butikkerne over 25,2 millioner kroner videre til Folkekirkens Nødhjælps arbejde til fordel for mennesker i nød. 

Vær en del af et hjertevarmt fællesskab

  • Vil du gøre en forskel for verdens fattigste?
  • Vil du have nye venner og kollegaer?
  • Vil du forbedre dine kompetencer gennem kurser?
  • Vil du styrke dit CV med butikserfaring?

Som frivillig i Folkekirkens Nødhjælps butikker får du gode kolleger, et fantastisk lokalt netværk, møder nye mennesker og gør en forskel for verdens fattigste. Du bliver også du en del af et landsdækkende netværk.

Folkekirkens Nødhjælp tilbyder kurser for vores frivillige, så du altid har mulighed for at lære nyt eller forbedre dine kompetencer.

Hvad laver man som genbrugsfrivillig?

Vi har genbrugsbutikker med tøj og med møbler, og der er mange forskellige opgaver, du kan hjælpe med at løse.

Du vil som udgangspunkt tage imod kunder og varer i en af vores skønne genbrugsbutikker, hvor du prissætter og lægger de mange varer på plads, så de præsenterer sig godt for kunden.

Hvis du vil have et særligt ansvarsområde

Hvis du har lyst til at stå for vinduesdekorationerne, bogafdelingen, butiksregnskabet eller sætte reoler og lamper op, så er det som frivillig en mulighed at få særligt ansvar for disse områder.

Butiksledere, der står for den daglige drift, har vi også brug for. Butikslederens fornemmeste opgave er at skabe trivsel i butikken, så den bliver en god og eftertragtet arbejdsplads for alle frivillige.

Når du har tilmeldt dig som genbrugsfrivillig, kontakter vi dig, og finder sammen ud af, hvad din opgave skal være i butikken.

Tilmeld dig som genbrugsfrivillig