Støt

Bliv genbrugsfrivillig

Få gode kollegaer, inspirerende samvær og nye venner

Tilmeld dig

Det går rigtig godt i vores genbrugsbutikker, og vi er derfor altid på udkig efter nye frivillige til vores genbrugsarbejde.

I alle Folkekirkens Nødhjælps genbrugsbutikker er det frivillige, der står bag disken, når du træder ind i butikken. De løfter sammen den daglige drift af butikkerne rundt om i landet.

3.500 frivillige arbejder i vores 125 genbrugsbutikker landet over, som hvert år sender over 22 millioner kr. videre til Folkekirkens Nødhjælps arbejde til fordel for mennsker i nød. Du kan blive en af dem!

Som udgangspunkt beder vi om, at du kan arbejde minimum 4 timer om ugen i en af vores genbrugsbutikker.

Hvorfor frivillig hos Folkekirkens Nødhjælp?

I Folkekirkens Nødhjælps butikker får du gode kolleger, et fantastisk lokalt netværk, møder nye mennesker og gør en forskel for verdens fattigste. Du bliver også du en del af et landsdækkende netværk.

Folkekirkens Nødhjælp tilbyder kurser for vores frivillige, både landsdækkende, regionalt og lokalt, så du altid har mulighed for at lære nyt eller forbedre dine kompetencer.

Se også: Der er mange muligheder for at blive frivillig!

Opgaver

Vi har både genbrugsbutikker med tøj og med møbler (og nogle med begge dele), og der er mange forskellige opgaver, der skal løses. Det kan være vinduesdekoration, regnskab, eller kundeservice og sortering af ting, er nogle af de opgaver, der ligger i den almindelige drift af butikken.

Læs mere om opgaverne

Tilmeld dig som genbrugsfrivillig