Wefood Aarhus

Hos Wefood er der plads til alle, der vil gøre en forskel – uanset køn, alder, erfaringer eller uddannelse.

I Wefood arbejder vi sammen for at bekæmpe madspild, give vores kunder den bedste købsoplevelse og skabe overskud til at bekæmpe sult blandt de 800 millioner mennesker på verdensplan, der ikke får nok at spise.

Vil du se hvilke varer vi har i butikken lige nu og om der er ændringer i åbningstiden?
Så besøg vores facebookside eller Instagram

Vi har brug for dig i Wefood Aarhus

Hvert år smider danskerne mere end 700.000 tons mad ud. Samtidig sulter flere end 800 millioner mennesker på verdensplan. Det er en meningsløs ubalance, som du kan være til at ændre!

Vil du blive en del af et fællesskab, der både gør en forskel i kampen mod madspild, for klimaet og for verdens fattigste? Så er det måske dig vi leder efter til vores frivilligteam i Wefood Aarhus.

Vi sælger de overskudsvarer, som andre supermarkeder har kasseret, men som intet fejler. Prisen er fordelagtig, og alt overskud går til at styrke arbejdet for mennesker i nød.

Som frivillig kan du enten blive en del af det team, der driver butikken til daglig, eller du kan blive chauffør, der henter de varer, der bliver doneret, og sørger for at butikken har noget at sætte på hylderne.

Vi har ingen krav til erfaring. Det vigtigste er, at du har lyst til at blive en del af et spændende fællesskab, der gør en forskel!

Tilmeld dig som frivillig

Hovedsprog*
Du skal vælge kun ét hovedsprog.
Kørekort*
Vælg den butik du ønsker at være frivillig i:
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Wefood Aarhus sangen

AGF donerer stadionmad


© Benita Marcussen