Wefood Aarhus

Hos Wefood Aarhus er der plads til alle, der vil gøre en forskel – uanset køn, alder, erfaringer eller uddannelse.

Vi arbejder sammen for at bekæmpe madspild, give vores kunder den bedste købsoplevelse og skabe overskud til at bekæmpe sult blandt de 800 millioner mennesker på verdensplan, der ikke får nok at spise.

Vil du se hvilke varer vi har i butikken lige nu og om der er ændringer i åbningstiden?

Så besøg vores facebookside eller Instagram

Bliv frivillig i Wefood Aarhus

Hvert år smider danskerne mere end 700.000 tons mad ud. Samtidig sulter flere end 800 millioner mennesker på verdensplan. Det er en meningsløs ubalance, som du kan være til at ændre, når du handler i Wefod Aarhus eller bliver frivillig i butikken!

I Wefood Aarhus sælger vi nemlig de overskudsvarer, som andre supermarkeder har kasseret, men som intet fejler. Prisen er fordelagtig, og alt overskud går til at styrke arbejdet for mennesker i nød.

Som frivillig vores butik i Aarhus kan du enten blive en del af det team, der driver butikken til daglig, eller du kan blive chauffør, der henter de varer, der bliver doneret, og sørger for at butikken har noget at sætte på hylderne.

Vi har ingen krav til erfaring. Det vigtigste er, at du har lyst til at blive en del af et spændende fællesskab, der gør en forskel!

Tilmeld dig som frivillig

"*" indicates required fields

Hovedsprog*
Du skal vælge kun ét hovedsprog.
Kørekort*
Vælg den butik du ønsker at være frivillig i:
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wefood Aarhus sangen

AGF donerer stadionmad


Varer i en indkøbskurv fra Wefood butik
© Benita Marcussen

Læs mere om vores arbejde