Støt

buy aid

Salg af varer sikrer hjælp til verdens fattigste

©Mikkel Østergaard

Folkekirkens Nødhjælp og buy aid har siden 2003 haft et tæt samarbejde. Folkekirkens Nødhjælp modtager 10% af buy aids salg af udvalgte produkter. Det betyder, at for hver gang en virksomhed køber for 1.000 kroner, modtager Folkekirkens Nødhjælp 100 kroner.

Det har siden 2003 givet over 13 millioner kroner til arbejdet for verdens fattigste. Produkterne henvender sig til andre virksomheder og består blandt andet af:

  • Kaffe og the
  • Kildevand
  • Chokolade
  • Lakrids
  • Bolsjer

Se og køb produkterne her

Samarbejdet med buy aid giver danske virksomheder en unik og konkret mulighed for at støtte en god sag gennem deres almindelige, daglige indkøb.

Det går støtten til

Folkekirkens Nødhjælp har stor glæde af støtten fra buy aid.

Pengene er gået til arbejdet med at bekæmpe sult og nød i verdens brændpunkter samt det vigtige arbejde før, under og ikke mindst efter en katastrofe, hvor de familier, der har mistet alt, hjælpes på fode igen.

buy aids produkter

Alle buy aids produkter er fremstillet under etisk korrekte forhold. Det betyder, at produkterne er fremstillet under overholdelse af menneskerettighederne, uden brug af børnearbejde og uden brug af fremstillingsmetoder, der skader miljøet.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker du blot at høre mere om dine mange muligheder, så skriv til: [email protected]