Støt

Bestil karavanen

Ja tak, vi vil gerne have besøg af Karavanen, som kører i tidsrummet fra den 25. februar til og med den 9. marts 2019. – OBS. På Sjælland starter karavanen først tirsdag den 26. februar.

Ét karavanebesøg kan alt efter ønske vare fra 1 til 3 timer inklusiv eventuel frokost- eller aftensmadspause. Prisen er 1850 kr. pr. besøg uanset længde – foreninger og efterskoler er gratis.

Ønsker I to på hinanden følgende besøg, skal der laves én bestilling pr. besøg.

#TagDel-Karavane er en del af den årlige landsindsamling. Et krav for at få besøg fra #TagDel-Karavanen er derfor, at steder karavanen besøger deltager i Folkekirkens Nødhjælps indsamling, Sogneindsamlingen.

Vi forventer også, at I som undervisere, præster eller foreningsledere bakker op om indsamlingen, er til stede under hele besøget og ikke mindst er med til at motivere konfirmanderne til efterfølgende at samle ind.

Er der ikke allerede en indsamling i jeres område, hjælper vi gerne med at etablere en sådan. 

Sæt kryds

Adresse for Karavanebesøg:

Udfyld venligst alle 3 prioriteter

Besøgene fordeles efter ’først til mølle’, og vi forsøger i størst muligt omfang at komme på ønskede dag og i ønsket tidsrum. Det kan dog være nødvendigt at lave justeringer, for at tilgodese flest muligt.

OBS: I Jylland er datoerne d. 26, d. 27 og d. 28 februar samt d. 5 og d. 6 marts fuldt booket

1. prioritet:

Date *

2. prioritet:

Date *

3. prioritet:

Date *

Oplysninger om kontaktperson:

Få mere information om karavanen, kontakt: 
Jonas Holmgaard Hundebøll på [email protected] eller tlf. 50602006