© Rune Johansen Næsten 10.000 donerede lys lyste Domkirken op søndag aften.

Tænd lys for fred

Vi er alle sammen påvirkede af den eskalerende ufred i verden. Vi fyldes med gru over krig og terror med de uhørte lidelser og meningsløse tab af menneskeliv. Lige nu rammes vi af fortvivlelse over situationen som følge af krigen mellem Israel og Hamas, men selv i de værste tider er det vigtigt at bevare håbet om, at der et lys midt i mørket.

Lystændingen og gudstjenesten for fred er afholdt. Se billeder fra arrangementet her:


Derfor inviterer vi alle til at tænde lys for fred i verden

Søndag den 19. november 2023 kl. 16.00-17.00 vil vi i stilhed samles foran Vor Frue Kirke i København. Her kan vi sammen sende en tanke til de mange mennesker, der er fanget i krige og konflikter verden over, og være fælles om smerten og om håbet for fred, mens vi tænder lys i mørket.

Alle kan være med – uanset hvor du er

Det vil være muligt at købe og tænde et lys ved Domkirken i København, men hvis du ikke kan være til stede, sørger vi for at tænde lys for dig. Et lys koster 25 kr., og midlerne går ubeskåret til vores katastrofearbejde i Gaza, Ukraine, Armenien, Sudan og andre af verdens brændpunkter.

Lysene er sponseret af Sirius Lys og Jeppe og Jane Hedaa. Efter lystændingen vil lysene blive solgt i vores genbrugsbutikker.


Tænd lys for fred

Den 19. november kl. 16.00 samles vi foran Vor Frue Kirke.

Find begivenheden på Facebook