Osted Efterskole på tur Malawi

Osted Efterskole

Osted Efterskole og Folkekirkens Nødhjælp samarbejder for at give unge et indblik i verden og de konflikter Folkekirkens Nødhjælp arbejder med. Se information om samarbejdet mellem Osted Efterskole og Folkekirkens Nødhjælp og deres spændende rejser til Malawi.

Besøgte projekter og lokale partnere i Malawi

Med Osted Efterskole og Folkekirkens Nødhjælp får eleverne nogle fantastiske oplevelser i Afrikas varme hjerte – Malawi.
Eleverne på linjen Global Iværksætter besøger lokale unge og familier, oplever hvordan Folkekirkens Nødhjælps arbejde med nød- og udviklingshjælp og får et unikt indblik i den hjertevarme malawianske kultur. Rejsen fokuserer på de problemstilling folk står i med klimaforandringer og ‘Right to Food’, hvor vi møder de mennesker som står midt i det.

Samarbejdet fungerer som en udveksling, hvor de unge danske elever kommer til Malawi, og unge Malawianere også kommer til Danmark.

Læs mere om Global Iværktsætter og deres rejser her: Globale Iværksættere | Facebook

Besøg Osted Efterskoles hjemmeside for mere information her: Global iværksætter | Osted Efterskole

Hvad indebærer rejsen?

Klimaforandringer i Malawi

Som en del af rejsen besøger vi Folkekirkens Nødhjælps projekter. Her skal vi se hvordan man arbejder med klimatilpasning for at håndtere de stigende problematikker fra klimaforandringerne der presser lokal befolkningens levegrundlag.

© Guido Dingemans
Besøg hos lokale familier

På rejserne får eleverne en unik mulighed for at møde og danne venskab med de lokale unge i Malawi. På hver rejse er der et besøg hos en lokal familie, som lukker de danske unge ind med malawiansk gæstfrihed, som danner grobund for nogle fantastiske relationer.

Elev fra Osted Efterskole bygger kaninbur i Malawi
Udveksling mellem Malawi og Danmark

Denne rejse fungerer som en udveksling. Så ikke nok med at eleverne fra OSted Efterskole kommer til Malawi, så kommer de malawianske unge vi møder også til Danmark

Indblik i den kulturelle udveksling igennem besøg fra Malawi