Nørre Nissum Efterskole

Nørre Nissum og Folkekirkens Nødhjælp samarbejder for at give unge et indblik i verden og de konflikter Folkekirkens Nødhjælp arbejder med. Se information om samarbejdet mellem Nørre Nissum Efterskole og Folkekirkens Nødhjælp og deres spændende rejser til Palæstina

Vi besøger projekter og lokale partnere

Med Nørre Nissum Efterskole og Folkekirkens Nødhjælp rejser vi sammen til Israel og Palæstina. Som elev på linjen Global teenager får du nogle fantastiske oplevelser, hvor du bliver introduceret til svære problemstillinger og menneskerne der lever midt i dem, du bliver introduceret til praksissen og vigtigheden i nødhjælpsarbejde og får nogle uforglemmelige minder.

Læs mere om Global Teenager og deres rejser her
Læs mere om Nørre Nissum Efterskole på deres hjemmeside

Historier fra eleverne

Besøg hos lokale familier

På rejserne får eleverne en unik mulighed for at møde og danne venskab med de lokale unge i Palæstina. På hver rejse er der et besøg hos en lokal familie, som lukker de danske unge ind med palæstinensisk gæstfrihed, som danner grobund for nogle fantastiske relationer.

Plantning af oliventræeer

Som en del af rejsen besøger vi Folkekirkens Nødhjælps partnere der planter oliventræer som en del af arbejdet for palæstinenseres ret til land. Samtidig bringer oliventræerne en afgørende indkomst for landmændene.

fællesbillede nørre nissum i palæstina
Oplevelser i Tel Aviv og Hebron

På rejserne besøger vi både Hebron og Tel Aviv. Her har vi lokale guides der kan vise den fantastiske kultur, mad og historie byerne har at byde på.