Efterskole i Palæstina

Midtsjællands Efterskole

Læs om Midtsjælland Efterskoles spændende rejser

Midtsjællands Efterskole og Folkekirkens Nødhjælp har siden 2014 samarbejdet om at sende deres Verdensborgerhold til Palæstina for at besøge Folkekirkens Nødhjælp sammen med KFUM og KFUK i Betlehem. 

Besøgte projekter og lokale partnere

Hvert år besøger verdensborgerlinjen projektet hvor de er med til at plante oliventræer til gavn for de lokale bønder.

Med Midtsjællands Efterskole og Folkekirkens Nødhjælp rejser vi sammen til Israel og Palæstina. Som elev på Verdensborgerlinjen får du nogle fantastiske oplevelser, hvor du bliver introduceret til svære problemstillinger og menneskerne der lever midt i dem, du bliver introduceret til praksissen og vigtigheden i nødhjælpsarbejde og får nogle uforglemmelige minder

Læs mere om Verdenborgerlinjen på deres facebookside

Besøg hos lokale familier

På rejserne får eleverne en unik mulighed for at møde og danne venskab med de lokale unge i Palæstina. På hver rejse er der et besøg hos en lokal familie, som lukker de danske unge ind med palæstinensisk gæstfrihed, som danner grobund for nogle fantastiske relationer.

Efterskoleelev i Palæstina
Plantning af oliventræer

Som en del af rejsen besøger vi Folkekirkens Nødhjælps partnere der planter oliventræer som en del af arbejdet for palæstinenseres ret til land. Samtidig bringer oliventræerne en afgørende indkomst for landmændene.

Oplevelser i Jerusalem

På rejserne besøger viJerusalem. Her har vi lokale guides der kan vise den fantastiske kultur, mad og historie byen har at byde på.


Kontakt

Projektleder
Signe Randorff
Projektleder
Jesper Hansen