Elever på skolerejse i Palæstina

Dronninglund Efterskole

Dronninglund Efterskole og Folkekirkens Nødhjælp har samarbejder for at give unge et indblik i verden og de konflikter Folkekirkens Nødhjælp arbejder med. Se information om samarbejdet mellem Dronninglund Efterskole og Folkekirkens Nødhjælp og deres spændende rejser til Israel og Palæstina.

Besøgte projekter og lokale partnere

Dronninglund efterskole og folkekirkens Nødhjælp rejser sammen til Israel og Palæstina. Som elev får du nogle fantastiske oplevelser hvor de bliver introduceret til svære problemstillinger og menneskerne der lever midt i dem, du bliver introduceret til praksissen og vigtigheden i nødhjælpsarbejde og får nogle uforglemmelige minder.

Læs mere om linjen Global og rejsen til Israel/Palæstina.

© Jesper Hansen
Eleverne hjælper med plantning af oliventræer

Som en del af rejsen besøger vi Folkekirkens Nødhjælps partnere der planter oliventræer som en del af arbejdet for palæstinenseres ret til land. Samtidig bringer oliventræerne en afgørende indkomst for landmændene.

Unge mødes

På rejserne får eleverne en unik mulighed for at møde og danne venskab med de lokale unge i Palæstina. Vi møder de palæstinensiske unge i deres hverdag, hvilket giver et indblik i hvordan livet som ung er i Palæstina og kan skabe venskab på tværs af grænser.

Besøg hos lokale familier

På hver rejse er der et besøg hos en lokal familie, som lukker de danske unge ind med palæstinensisk gæstfrihed, som danner grobund for nogle fantastiske relationer og et indblik i den palæstinensiske kultur.